Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orální sex bez konce

Od: marisk* odpovědí: 9 změna:

Zdravím

Jsme už s přítelkyní zoufalí. Jsme spolu už rok, je nám 20 a sex máme skvělý, dopřáváme si co to jde, vše nám vyhovuje. Byl problém u slečny že neměla vaginální orgasmus. Po půl roce zkoumání jsme na to přišli a užívá si ho plnými doušky.

JENŽE KDYŽ PŘÍJDE NA orální sex :/ jaksi mám v kalhotech problém. Je mi to příjemné, ale on ne a ne se udělat :( půl hoďka nic a já nwm co stím. Jestli na něco myslet nemyslet. Prostě ruční a ústní práce mě neuspokojí. Slečna to umí- viz. předešlí partneři těm to šlo do 3 minut. Jen já zaostávám :(

Už ani ten orgasmus nechci kvůli své rozkoši ale proto aby ji to odměnilo za snahu! ( snad chápete jak to myslím )!
Jediný poznatek na který jsme přišli: V kině se nám to jednou podařilo! Prostě na veřejném místě,. Jestli hoch má rád nebezpečí newím!

Prosím o radu!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kuku
hodnocení

0x

No, jestli je to jak naznačujete v poslední větě, tak si ještě spolu užijete. Ale nebudete to mít jednoduché. na to se připravte, :))

marisk*
hodnocení

no nebude to jednoduché :( mě to s prominutím SE.E :( opravdu se snaží a po půl hoďce jí říct miláčku nech ho :( mě prostě rve srdce ... Vždy je to nakrajíčku ale nechce se to přehoupnout :( je to banalita no ale ale ...

rorys

Po půl hodině je určitě ráda, že nechceš pokračovat. ;)

marisk*
hodnocení

Jo já vím ... :( ale furt nepřichází žádná rada ...

sebod*

Nejde to, protože někde v podvědomí to vnímáš jako něco nepatřičného. Něco, co se nedělá. A teď už máte v sobě oba takový blok. Jdete do orálu s tím : " Povede se to dnes konečně, nebo zase nepovede". Nepovede! Hele, vem to z jiné stránky, z té lepší. Jsou chlapi, kteří si orál ani neužijí, protože jsou hned hotoví. Takže ať se přítelkyně nesnaží půl hodiny, ať Ti ho pomazlí deset minutek a přejděte k jiným aktivitám. Ty při orálku mysli na to, že NESMÍŠ vyvrcholit, páč se chceš ještě milovat jinak. No a když vám to vyšlo jednou na veřejnosti, tak to holt párkrát takhle ještě zkuste. Třeba se ledy potom prolomí i v soukromí.

Máš tam ode mě vnitřní poštu. Páč vše sem nejde napsat i když už je po 22té hodině a děti by měli spát.

marisk*
hodnocení

Díky ... vyzkoušíme :) a uvidíme ... DALŠÍ RADY JSOU VÍTÁNY

after*
dobry den z vlastni zkusenosti se mi stalo nekolikrat totez i kdyby vas drancovala hodinu jako by se nic nedelo a jak rikate rikat partnerce nech ho nebo kasli na to je dost blbe. alr myslim si ze jde vzdy o partnerciny schopnosti nektera to svede nektera ne ale hold se musi priucit

culdabulda1*
hodnocení

0x

Pro "marisk"

Proč chcete za každou cenu orální sex? - opravdu je to mezi dvěma partnery k sexuálnímu uspokojení nutné? - většinou to ovšem nechtějí ženy.

doplněno 01.07.13 14:48:

Asi jsem stará a ptám se jako "blbec" - ale za našich mladých časů orální sex nebyl tak v módě - a přesto jsme si užívali! Proč dnes musí mít každý orální sex? - samozřejmě jsem to taky zkusila, ale nic mi to neříkalo - partnerům se to ovšem líbilo - mně moc ne.

sebod*

culdabulda. Orální sex byl v modě už ve starém Římě ;). A jestliže ženě není orální sex vyloženě protivný a partner ji dokáže také takhle krásně uspokojit, tak taková poloha 69 nemá chybu *palec*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]