Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sunkafleky zapecene s vejcem - jak udržet vejce nahoře

Od: ddasa* odpovědí: 9 změna:

Dobry den,tak jak delate sunkafleky s uzenym masem?Ale takove,ty co se daji zapect a na vrchu je krusta z vajicek tvrda me,vzdycky protecou ty vajicka ke dnu?Babicka mela na vrchu,vzdycky pekne upecene rozslehane vejce je v tom naky figl?*nevi*Dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

2x

dřív byla jiná vejce. nejdřív zapéct bez vajec, pak rozšlehat vejce a zalít. aby byla jistota, tak uplácat ,aby to neproteklo.pomohla by i vibrace

hodnocení

2x

Takto je dělám já,a krusta navrchu zůstává*ua*v recepty.vareni.cz/...

doplněno 01.06.13 18:47:

Přesně tak,ty těstoviny zkrátka a dobře pěkně upěchuji rukou,to je celé tajemství.;)

olaf71*

na některých fotografiích to vypadá jako zapečený bramb.salát s uzených. jinak při 3 cm.výšce zapečených fleků to vlastně nemá ani kam protéct

doplněno 01.06.13 18:51:

mmj. já to má raději bez tý tvrdý krusty a není to tím, že bych to neměl čím kousat

iz*
hodnocení

2x

Dobrý večer, asi s křížkem po funuse, ale třeba se to hodí příště:

Já asi 2 třetiny rozšlehaných vajec vmíchám do těstovin, které pak upěchuji do vymaštěného a vysypaného plechu. Zbytkem vajec zaliji asi v polovině zapékání.

ddasa*
hodnocení

dekuji hodi se mi to na pondeli sondovala jsem drive

hodnocení

0x

Možná taky záleží z čeho se dělají, někdo je dělá z kolínek a někdo z flíčků ;)

ddasa*
hodnocení

delam je z domacich flicku na ctverecky 1cmX1cm :)

hodnocení

0x

Já mám naopak rád, když ty vajíčka protečou a spojí ty nudle.

kejki
hodnocení

0x

V polovině pečení zamíchat, to je vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]