Nejste přihlášen/a.
Před cca 6 týdny jsem se blíže seznámila s jedním mužem (o cca 10 let starší). Byli jsme párkrát v kině, na večeři, na procházce apod. Za poslední týden jsem ho viděla 2x cca na 10 min a ve čtvrtek na jedné půldenní akci, kde bylo spoustu našich společných známých, kde jsme se ale téměř nebavili (zatím nechceme, aby naši společní známí něco věděli, ale čekala jsem, že mě třeba aspoň pozdraví nebo tak, musela jsem já jeho). Čekala jsem, že třeba v pátek nebo dnes napíše, neozval se... Oba dva teď toho máme strašně moc, v podstatě je tohle období naprosto nejnevhodnější na začátek vztahu. Musím ale říct, že stále čekám, že mi napíše nebo tak.. mám z tohodle týdne rozporuplné pocity. Chápu, že toho teď má nad hlavu, ale to já taky, a následující dva tři týdny budeme mít oba dva. Neříkám, že se tedy teď musíme vídat, ale aspoň napsat by mohl... A nebo ať napíše, že si to rozmyslel, přežiju to, ale aspoň nebudu sedět a přemýšlet, co se děje. Opravdu se mi nechce mu psát jako první. To já ho ve čtvrtek zdravila a ještě se ho přemlouvala, ať někam na chvíli jde. Ráda bych mu napsala, že na něj myslim, že nevim, co se děje, jestli má jen tolik práce nebo si to prostě rozmyslel, nebo co se děje... Ale opravdu se nechci ztrapnovat a už vůbec nechci působit jako hysterka nebo ženská, co všechno přehnaně řeší. Pravda je ale taková, že bych vážně ráda věděla, co se teď děje. Mám třeba ještě pár dnů počkat, jestli se neozve? Asi by to bylo fajn a napsat mu třeba až v týdnu, ale nevím, jestli to vydržím.
Dejte mu čas. Pokud má chlap moc práce, většinou nedokáže dělat moc dalších věcí...
Ale je také možné, že z těch pár věčeří a procházek usoudil, že nejste ta pravá a jednoduše nemá zájem. Vy jste ho kontaktovala jako poslední, teď je na řadě on. Pokud bude chtít, ozve se. Pokud se neozve 14 dní, brala bych to jako uzavřenou záležitost.
Kdyby Vám chtěl napsat, napsal by...Kdyby s Vámi chtěl být, jistě by si chvíli našel...Nejeví o Vás zájem a zřejmě nemá pocit, že je povinen Vám skládat jakékoli účty za své chování. Chcete-li mu sama psát, je to jen na Vašem uvážení. On není povinen Vám však odpovídat... Já bych se ho nedoprošovala, respektovala bych jeho nezájem... Co uděláte Vy je však jen a jen na Vás.
Já bych zas tak hysterický nebyl. Já i když mám zájem, ale nemám náladu, nebo jsem unavený/zaneprázdněný, tak se nenutím někomu psát nebo volat. Chápu, že ženy jsou komunikací posedlé, ale čeho je moc... Já prostě nikdy neměl potřebu komunikovat s přítelkyní každou hodinu, každý den. Dokonce i týden, ale to by asi žádná žena nepřešla jen tak...
Znáte se ještě příliš krátce, je otázka, zda vůbec jde o začátek vztahu.
Myslím, že jste mu už dala najevo, že o něj máte zájem, teď byste měla nechat prostor jemu.
Bude-li se s Vámi chtít vidět / stýkat dále, jistě si chvilku najde. Nebude-li chtít, žádné psaní nepomůže (naopak v něm můžete vzbudit dojem, že jej uháníte).
Nechte čas, aby sám zjistil, oč vlastně stojí.
doplněno 01.06.13 23:31:Oprava: Nechte mu čas, ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.