Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nechce vztah?

Od: after* odpovědí: 18 změna:
Zdravim nevim.jestli se s timto broblemem jiz nekdo setkal nejde o to ze jsem ji ztratil ale o situaci .Tak tedy byl jsem s holkou rok a pul vse slo dobre ze zacatku po par mesicich jsme se ale zacali hadat.uz u me bydlela varila prala vse v poradku ale vzdy se nasla prasklinka a ta mela za nasledek hadku ja si nenechal nic libit tak jsem oplacel kartu. jednou mi rupli nervy a rekl jsem ji at vypadne a tak sla za par dni sme byly zase celek ale postupem casu se to vratilo zpet k hadkam a tak jsme se rozesli. byl jsem sam asi mesic a na valentyna jsem prisel s kvetinou a nejakym tim darem a prijala me zpet. ovsem i ta druha sance netrvala prilis dlouho. soucasnost je takova ze se vydame skoro kazdy den,casto mi vola ,na internetu pise,liba me a to ostatni jen nedokazu pochopit to proc nechce vztah kdyz vlastne je to ted jako v nem akorat se nehadame,kdyz je nastvana nebo rozrusena tak ji vzdy obejmu a skousim ji zvednout naladu ale vztah proste nechce poradite mi? Dekuji Honza

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kr*
hodnocení

3x

Víš jak se říká, "chovej se k druhým tak, jak chceš aby se oni chovali k tobě" . Tak to je důvod, proč se o tebe přítelkyně starala, když jste spolu bydleli, proto prala, uklízela, vařila, proto uctivě čekala až začneš jíst, než začla ona...

Protože chtěla aby sis jí taky vážil, a staral se i ty o ní. (kupoval jí kytky, dárky, zval na večeře do restaurace, na výlety, a hlavně hodně komplimentů)

Tys byl ale asi zvyklej jenom brát, a nic si jí nedával, takže byla nespokojená, začla rejpat - to bylo varování který tys neviděl, místo toho abys jí nějak odměnil za to úsilí který ona vynakládala, tak ses s ní ještě hádal a dokonce jí i vyhodil.

Takže ona si teď nejspíš myslí, že jsi nevděčněj sobec a proto vztah s tebou nemá smysl.

kopretina25*

Vidím to úplně stejně jako Kr.

Také si myslela, že když si Tě bude vážit, tak na oplátku si ji budeš vážit Ty. To se bohužel asi nestalo. Choval si se určitě jinak než předpokládala a tak už zřejmě nemá zájem pokračovat ve vztahu. Říká se, že naděje umírá poslední. Jestli si toto vše uvědomíš a budeš chtít svoje chování změnit, vždy to jde. Pak by to byla možnost jak ji získat zpět a vytvořit harmonický vztah bez zbytečných hádek a scén. Využij čas, který zde nebude a začni na sobě pracovat a uvidíš třeba z vás jednou bude skvělý pár.

Hodně štěstí :)

hop®
hodnocení

2x

Asi Vás má ráda, píšete že i prala a vařila. Kolik jstre za tu dobu toho uvařil a vypral Vy? Necítila se v tu chvíli trošku jako Vaše služka nebp doma zavřená puťka? Že by nerovnoměrný vztah? Proč je jí líp,. když spolu nebydlíte?

...

after*
hodnocení

domaci putka nebyla delala to proto protoze chtela.prijel jsem z prace a na stole teple spagety a cekala vzdy az zacnu hodovat ja tak zacla i ona :) bylo to moc fajn probouzet se vedle ni bylo to nebe. priciny hadek byly i prkotinky byly jsme spolu kazdy den. predtim mi vztah kazili videohry,facrbook a tak ale obe tyto veci jsem uz smazal a neprovozuju a to ona dobre vi. hadky pres internet byly na.dennim poradku a proto jsem smazal facebook. rika koupime si psa? kdyz jsem ji bral na chalupu k nasi babce rekla tohle je dalsi krok naseho vztahu pritom jiz zadny nebyl. a stale nejake narazky na budoucnost ale pri.zmineni o vztahu couva zpet a ja mam v hlave zmatek a nevim co si myslet je to tezke. nikdy v zivote by me nenapadlo ze muj problem dam na internet. o tu divku stojim za vsechno na svete nevim jestli to chce cas a postupem casu si ji zase ziskat. sem bezradny

fixinela
hodnocení

0x

Ahoj Honzo ,nevím kolik vám je let.Ale asi je pro partnerku lepší když spolu nebydlíte.Více se na sebe těšíte,bydlení pospolu ukázalo ,že nejste ještě sžití a musíte si na sebe ještě zvykat.Drobné hádky jsou normální v každém vztahu.Partnerce je asi lépe ve vztahu chození,necítí se v něm tak svázaná.Nikam ji netlač,nech ať se sama rozhodne,pokud ti to nevadí.Ženy jsou v těhle věcech náladové a mají rádi romantiku ,ta ve svazku většinou končí.Držím palce .Lenka

after*
hodnocení

o to nepujde slo spis.o ty hadky si.myslim protoze byly i.kdyz sme spolu nebydleli ted je na.me jako med ale pri narazce na vztah me hned odpalkuje :(

Také zdravím. Honzo, vztah s Vámi už měla a neklapalo vám to. Navíc když jste jí řekl, aby vypadla, už Vám možná tolik nevěří. Pokud o ní stojíte a chcete jí zpět, nezbude Vám, než jí dobývat a získat si zpět její důvěru. Vztahu s Vámi se možná již obává. Ale jsou to jen dohady, správnou odpověď Vám na toto dá pouze ona. Každý máme o vztahu nějaké představy a ona evidentně nemá důvod ani chuť, navazovat ho znovu se stejným partnerem...

rorys

Já myslím, že tě má ještě pořád ráda, ono to nepřejde ze dne na den, ale je zklamaná a asi už s tebou do budoucna nepočítá.

iz*
hodnocení

0x

Dobrý večer, Honzo, asi se Vám do toho nebude chtít, ale nemohl byste se trochu rozepsat o hádkách a o příčinách opakovaných rozchodů?

Bez dostatku informací se situace těžko posuzuje.

Mám-li ale vycházet z toho mála, co jste napsal, odhaduji, že o vztah s Vámi už nestojí.

after*
hodnocení

ted pojede na mesic a neco pryc ze zeme jede za sestrou. kdyz se bavime rika mi pojedem,budeme napr. me s sebou chce vzit ke sve rodine na navstevu

after*
hodnocení

domaci putka nebyla delala to proto protoze chtela.prijel jsem z prace a na stole teple spagety a cekala vzdy az zacnu hodovat ja tak zacla i ona :) bylo to moc fajn probouzet se vedle ni bylo to nebe. priciny hadek byly i prkotinky byly jsme spolu kazdy den. predtim mi vztah kazili videohry,facrbook a tak ale obe tyto veci jsem uz smazal a neprovozuju a to ona dobre vi. hadky pres internet byly na.dennim poradku a proto jsem smazal facebook. rika koupime si psa? kdyz jsem ji bral na chalupu k nasi babce rekla tohle je dalsi krok naseho vztahu pritom jiz zadny nebyl. a stale nejake narazky na budoucnost ale pri.zmineni o vztahu couva zpet a ja mam v hlave zmatek a nevim co si myslet je to tezke. nikdy v zivote by me nenapadlo ze muj problem dam na internet. o tu divku stojim za vsechno na svete nevim jestli to chce cas a postupem casu si ji zase ziskat. sem bezradny

after*
hodnocení

navic jsem koupil dovolenou na ktere jsem ji chtel pozadat o ruku rekla at to zrusim ale potom zmenila nazor. ale uvazuju nad tim jestli ho vzit a bit odmitnut nebo ho nevzit a lona bude sklamana z toho ze sem to neudelal. Diky tomu ze nevim co si myslet a nevim jestli me jen dusi nebo co tak mam z toho.celkem strach. Mel jsem spousty divek ale tahle mi vyhovuje po vsech strankach. rekla mi taky ze az prijede zpet tak se ke.me.chce nastehovat na furt ale to mi rekla behem vztahu. nejsme spolu mesic ale vydame se libame se vsechno krome toho ze si nerekneme miluji te snazim se to aspon jak to je udrzet do toho dne kdy odjede za sestrou na mesic a pul. tak doufam ze si to probere a vrati se ale kdyz vetsinou neco chci tak to nedostanu

hodnocení

0x

Co je mezi Vámi špatného, musíte nejlépe vědět Vy a ona.

Ale lepší by snad bylo, kdybyste váš vztah ukončili. Proč?

Slečna Vás evidentně nechce. Proč, to my nevíme, ale prostě nechce pokračovat. Když s Vámi nechce ani na romantickou dovolenou...Navíc se k ní asi příliš vybraně nechováte. Chyba bude zřejmě na obou stranách.

Představte si, že byste ten vztah nějak horko těžko slepil dohromady, jeli byste na tu dovolenou, požádal byste ji o ruku a byla by svatba. A ona by začala nanovo se svou náladou. Nyní se můžete zcela jednoduše rozejít, po svatbě by to bylo daleko horší, nehledě k dělení majetku, starosti o případné dítě.

Najděte si děvče, s kterým Vám bude dobře a nebudete se neustále hádat. Ona si jistě také najde někoho jiného. A bude snad dobře vám oběma. Snad byste, proboha, nechtěl žádat o ruku někoho, s kým se neustále hádáte? Víte, co by to bylo za hrozný život? Pro Vás i pro ni.

A slepovaný hrnek už nikdy nebude nový, ale navždy zůstane slepovaný. Víte, co tím myslím. Jaga.

after*
hodnocení

no prave ze zacatku rikala ze nepojede ale pak ze teda jede. pripada.mi to spis jako by zkousela urcite situace jak zvladnu a tak jestli vybouchnu jako predtim nebo ne.

after*
hodnocení

rozumim si i s jejimi rodici a rodici s rodici si rozumim. akorat kdyz sme se rozesli poprve byly jsme do tydne zase zpet a ja si to asi malo uvedomil o co.muzu prijit ted kdyz jsem mam dost casu a jestr budu urcite mit jsem si uvedomil svoje chovani a hlouposti ktere jsem delal potrebuji jen sanci ji to dokazat

after*
hodnocení

navic mi vola i nekolikrat denne. pta se jestli se uvydime a tak ja si.proste nedovedu predstavit zivot bez ni
martinaa*

A s ní a věčnými hádkami si život představit umíte? Takových třicet, čtyřicet prohádaných let, kdy na sebe budete štěkat a navzájem se vyhazovat z baráku? To bude mooooc hezké.

Já mám neodbytný dojem, že máte co do činění s psychicky nevyrovnanou osobou, která sama neví, co chce.. pořád se s Vámi hádá, ale píše zamilované sms. Takové chování se obvykle v soužití stupňuje, takže už si musíte vybrat sám, zda takovou budoucnost chcete.

after*
hodnocení

nebyly to jen zamilovane sms o lasce v nich nic.nebylo rikala mi ty veci z oci do oci.vydame se pokazde kdyz mame oba volno i dnes jsem mel sex byl naprosto skvely. darky jsem ji kupoval kvetiny a tak ale kdyz jsme se n necem nedohodli tak bylo zle a stupnkvalo se to jsme totiz oba tvrdohlavy a nenechame si nic.libit ted se nehadame a jsme jako na zacatku akorat ten vztah laska jako by nebyla. nechci a nebudu tlacit na pilu a tak skusim to ze se ji o vztahu i na dale.nebudu zminovat a pockam jak to dopadne. dekuji vam vsem kteri jste.mi pomohli se na tuto situaci podivat jinym smerem a mate s casti pravdu ne ze bych si vetsinu nedokazal pripustit ale nektere veci proste vim ze tak nejsou. chci se zmenit chci bit novym clovekem chci.ji pomahat ve vsech jejich zalibach praci a tak jsem si naprosto jist jako nikdy v zivote ze pro me toto devce znamena vic nez.muj zivot a cokoli na svete. stacilo mi 10 minut a vedel jsem ze bych si.sni.povidal celou noc i rok a do konce zivota. chci vedle tehle divky taky zemrit starim je opravdu jedinecna a jeste jednu vec na kterou jsem neodpovedel ale.myslel jsem ze nema vyznam ale asi ma je mi 20 a ji 24 skoro 25

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]