Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registr dlužníků

Od: out odpovědí: 12 změna:

Zdravím,prosím o radu kde mohu dostat informace,zda-li na mou babičku nejsou nadělány dluhy,jelikož si jeji dcera na její občanku bere ledacos na splátky,aniž by babička o tom věděla.

Vím je to podvod,ale zrovna to vše začínám řešit.Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

sebod*

ben. NEMÁTE vůbec. ale vůbec pravdu *cert*. Nezlobte se na mě, ale když o dané problematice nic nevíte, tak neodpovídejte. Můžete nadělat víc škody než užitku. A nemyslím to ve zlém *placni*. Já se taky klukům nepletu např do počítačů nebo do aut, páč na to jsem naprostý *bzum**smich*

Pro tazatele. Jistěže máte možnost zjistit, co a jak kde na babičku je. Existuje bankovní a nebankovní registr. Je-li babička z Prahy, může se tam dostavit osobně a po předložení OP ji registry vyjedou. Můžete tam dojít i Vy , pak musíte mít ověřenou plnou moc od babičky k tomuto úkonu. Jste-li mimopražští, pošlete si žádost o tyto výpisy a zhruba do dvou-tří týdnů Vám poštou dojdou. V případě zájmu mi napište do vnutřní pošty mail na Vás a já Vám ty žádosti pošlu. Jinak jsou i na netu.

Pak je tu okresní soud, pod který spadá trvalým bydlištěm Vaše babička. Tam dostanete všechna soudní usnesení ( to je v případě, že věřitel již předal záležitost soudu), nebo tu jsou již jednotlivé exekuce. Získáte je opět tak, že buď babička osobně, nebo Vy s plnou mocí.

A pak je netu registr dlužníků online. S ním ale nemám úplně dobré zkušenosti.

Když vyčerpáta všechny tyto možnosti, měli byste mít kompletní přehled závazků Vaší babičky. Jediné, co se tam nepromítne, jsou půjčky od soukromých investorů, které ješt nebyly u soudu.

out
hodnocení

email:kejmilos@email.cz

Z Prahy nejsem tak mi nezbyde než do řešit těmi žadostmi.Prosím o zaslání těch žádosti nebo odkazu na netu a ja s už stahnu.Byla by dobrá i ta plná moc.Díky moc...:)

sebod*

Provedu - pošlu ;)

out
01.06.13 12:34
hodnocení

*placni*

ddasa*

Zdravim Vas mohu pozadat take o preposlani ohledne resgistru dluzniku ani ja nevim jak co mam,kam napsat dekuji mooc

out
hodnocení

Máte adresy registrů,kam se mám s žádostmi obrátit?...;)

sebod*

ddasa a out - pošlu vám i adresy

out
hodnocení

Mohu se dovolit zeptat kdy to zašlete?...:)

sebod*

dnes kolem osmé

doplněno 01.06.13 20:10:

Tak pro velký zájem o informace dávám odkaz na stránky sem

BANKOVNÍ A NEBANKOVNÍ REGISTR
Co je to bankovní a nebankovní registr?

Bankovní registrklientských informací (BRKI) je databáze informací o klientech, kteří sipůjčili penízeod finančních institucí. Vregistruje vedena jejich platební kázeň, tzn. zda-li splácejí své závazky včas a v plné výši.Registrobsahuje pozitivní, ale také negativní informace o platební kázni klientů. Provozovatelembankovního registruje společnostCBCB- Czech Banking Credit Bureau,a.s.

Nebankovní registrklientských informací (NRKI)shromažďuje a zpracovává údaje o klientech od věřitelských subjektů a dále údaje ojejich platební morálce. Provozovatelemnebankovního registruje sdružení LLCB, z.s.p.o. Jeho zakladatelé jsou společnosti působící na území České republiky v oblastileasingua splátkového prodeje. LLCB, z.s.p.o.

Kontakty

Klientské centrum – Bankovníregistr klientských informací

Na Vítězné pláni 1719/4,140 00 Praha 4,tel. 277 778 600,klient@cbcb.cz

Klientské centrum - Nebankovní registr klientských informací

Na Vítězné pláni 1719/4,140 00 Praha 4,tel. 277 778 605,klient@llcb.cz

Jak získáte výpisy z těchto registrů?

Stačí vyplnit žádosti ovýpisy z registrůa doručit je na výše uvedenou adresu. V případěosobníhovyzvednutí je nutné předložit platný doklad totožnosti, nejlépe občanský průkaz. V případě zaslání žádostí poštou musí být podpis na každé žádosti úředně ověřen. Formuláře si můžete vyzvednout u svých osobních bankéřů nebo na webových stránkáchwww.cbcb.czawww.llcb.czv sekci Formuláře a soubory. Na těchto stránkách získáte také podrobnější informace o daných registrech.

Ceník

Standard (vyhotovenído 30 dnů)Vyzvednutí osobně100,- Kč, Výpis zaslán poštou(na dobírku)100,- Kč + poplatek za poštovné

ExpresVyzvednutí osobně200,- Kč,(výpis na počkání)(100,- Kč poplatek za výpis + 100,- Kč poplatek za expres)Výpis zaslán poštou(na dobírku)200,- Kč + poplatek za poštovné

doplněno 01.06.13 20:16:

Další informace o dlužnících jsou na www.solus.cz

doplněno 01.06.13 20:25:

Plná moc

Já, níže podepsaný Stanislav XXXXX.

Narozen (a) 22.04.1954

RČ XXXXXX/XXXX

Trvale bytem Pod Mostem 01

zmocňuji tímto

Pana (paní) XY

Narozenou 20.05.1950

RČ XXXXXX/XXXX

Trvale bytem U třetího kontejneru 007

k tomu aby mě zastupovala ve věci :

osobní odběr výpisu z registru LBCB na adrese...

v plném rozsahu a bez jakýkoliv omezení mým jménem.

Tato plná moc se uděluje na dobu neurčitou

V Praze , dne 03.04.2013

Zmocnitel

Plnou moc přijímám

V Praze , dne 03.04.2013

Zmocněnec

out
hodnocení

Děkuji.:)

Na netu jsem našel,že v centrálním registru dlužníků,se může babička zaregistrovat a nechat si za poplatek zaslat výpis o bezdlužnosti.Zatím neví o mém záměru a tak doufám,že bude vzhledem ke svému vysokému věku spolupracovat...:)

jirkazxc

CERD je dle mnoha informací ponekud zvláštní firma. Lepší je nemít s ní nic společného.

článek o cerd

pooh.cz/...

cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma registr dlužníků

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]