Dobrý den,měla bych dotaz,který je docela akutní. Běhala jsem po doktorech asi půl roku s tím,že mě to po sexu tam dole pálí,všichni mi napsali něco na kvasinky,ale na posledním vyšetření mi bylo sděleno,že žádný zánět nemám. Sexu už jsem se skoro vzdala,neskutečně mě bolel. Koupila jsem si tedy mast v domnění,že mám jen rozpraskanou kůži. Včera jsme to s přítelem zase zkusili,ale dnes jsem zase celá rozbolavělá. Četla jsem,že můžu mít alergii na latex,mám alergii na potraviny,které s tím prý souvisejí a projevuje se to přesně tak. Bohužel jsem o tom doteď nevěděla,takže je teď reakce velmi silná,prosím poraďte,co dělat právě teď k utlumení,to pálení je neskutečné a nic nepomáhá.
Dobrý den. Pokud máte podezření, že se u Vás jedná o alergii na latex, pak běžte k doktorovi. Jen on bude vědět, co Vám doporučit za léčbu, aby se Vám ulevilo. Zde nemá cenu experimentovat co Vám kdo doporučí na netu a čekat co zabere. Zbytečně se budete trápit s nepříjemnými následky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.