Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alergická reakce na latex

Od: anonym9* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,měla bych dotaz,který je docela akutní. Běhala jsem po doktorech asi půl roku s tím,že mě to po sexu tam dole pálí,všichni mi napsali něco na kvasinky,ale na posledním vyšetření mi bylo sděleno,že žádný zánět nemám. Sexu už jsem se skoro vzdala,neskutečně mě bolel. Koupila jsem si tedy mast v domnění,že mám jen rozpraskanou kůži. Včera jsme to s přítelem zase zkusili,ale dnes jsem zase celá rozbolavělá. Četla jsem,že můžu mít alergii na latex,mám alergii na potraviny,které s tím prý souvisejí a projevuje se to přesně tak. Bohužel jsem o tom doteď nevěděla,takže je teď reakce velmi silná,prosím poraďte,co dělat právě teď k utlumení,to pálení je neskutečné a nic nepomáhá.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Pokud máte podezření, že se u Vás jedná o alergii na latex, pak běžte k doktorovi. Jen on bude vědět, co Vám doporučit za léčbu, aby se Vám ulevilo. Zde nemá cenu experimentovat co Vám kdo doporučí na netu a čekat co zabere. Zbytečně se budete trápit s nepříjemnými následky...

hodnocení

0x

Zkušenost se slečnou alergickou na latex, jahody a sperma... pro dotyčnou nepříjemné než se na to přišlo.

Verze první je nepoužívat kondomy nebo použít nelatexy ..

V případě druhém je třeba kondomy použít a to tedy ty nelatexy...

A co se týče konce dotazu tak znám asi už jen kostky ledu, tedy je otázka co vše už bylo vyzkoušeno...

jh*
hodnocení

0x

Heřmánek? Z lékárny se musí naředit. A na kožní?

hodnocení

0x
Zkuste sex bez kondomu (je-li to mozne) a uvidite zda budou jeste problemy, pokud ne, je to jasne...

abc*
hodnocení

0x

Zkuste se namazat levandulovým olejem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]