Nejste přihlášen/a.
Chci si nabarvit vlasy,protože už mám lehké odrůsty.Moje přirozená barva je špinavý blond až světle hnědá .Ted mám tmavě hnědou(až černou).Chci si koupit světlejší odstín hnědé.Možná hnědá,nebo trošičku s nádechem do červena,ještě nevím přesně.A jelikož chci jít s tmavé na světlejší,tak se bojím barvení.Mám strach,že mi to chytne správně jen na odrůstech a na zbytku se to právěže,ani nezmění.Mám nechat barvu na vlasech déle,abych to měla pokud možno rovnoměrné? Předem děkuji.
Ahoj Alčo
I když barvu necháš déle,bude to stále stejné,tzn.neměnitelné
Černá je černá,a na ní se nic nechytá!Musí se nejprve stáhnout,a to bych dala do rukou odborníkům z řad kadeřnických!Tvůj odhad je správný a strach oprávněný-na černou nezabírá zhola nic!
S Hennou sama zkušenosti nemám,ale pročtěte si toto: ona.idnes.cz/...
Jestli nechces jít ke kadeřnici tak si kup vlasy-kosmetika.cz/... a dodrž správný postup nanesení. Je hned pod tím produktem. Z této stránky ti zboží přijde v pořádku a rychle. (osobní zkušenost) ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.