Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si správně nabarvi vlasy?

Od: alca92 odpovědí: 5 změna:

Chci si nabarvit vlasy,protože už mám lehké odrůsty.Moje přirozená barva je špinavý blond až světle hnědá .Ted mám tmavě hnědou(až černou).Chci si koupit světlejší odstín hnědé.Možná hnědá,nebo trošičku s nádechem do červena,ještě nevím přesně.A jelikož chci jít s tmavé na světlejší,tak se bojím barvení.Mám strach,že mi to chytne správně jen na odrůstech a na zbytku se to právěže,ani nezmění.Mám nechat barvu na vlasech déle,abych to měla pokud možno rovnoměrné? Předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ahoj Alčo:)I když barvu necháš déle,bude to stále stejné,tzn.neměnitelné*uf*Černá je černá,a na ní se nic nechytá!Musí se nejprve stáhnout,a to bych dala do rukou odborníkům z řad kadeřnických!Tvůj odhad je správný a strach oprávněný-na černou nezabírá zhola nic!

doplněno 31.05.13 17:05:

S Hennou sama zkušenosti nemám,ale pročtěte si toto: ona.idnes.cz/...

alca92
hodnocení

Tuhle odpověd jsem bohužel čekala . :( Achjoj...Přichází léto a já nechci být "černá vrána" :(.A co si myslítě o Henně? Já ji ještě nikdy nezkoušela,mohlo by mi to chytnout lépe a "celohlavně":D?

li*
hodnocení

0x

Taky bych šla ke kadeřnici. Navíc aby jsi neměla strakatou hlavu, hlavně v zadu na vlasy by sis špatně viděla i s dvouma zrcadlama.

anonym123*
hodnocení

0x

Jestli nechces jít ke kadeřnici tak si kup vlasy-kosmetika.cz/... a dodrž správný postup nanesení. Je hned pod tím produktem. Z této stránky ti zboží přijde v pořádku a rychle. (osobní zkušenost) :)

anonym123*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]