Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam si to nechat libit?

Od: roma* odpovědí: 2 změna:

Dobry den. Muj partner je pracovne velmi vytizeny. Ja take chodim do prace, ale veskera starostlivost o deti je vzdy na mne. Pokud ho pozadam, aby deti vyzvedl z odpolednich krouzku, zachova se tak, ze jen posle SMS, ze nemuze, ze ma poradu. Ja potom samozrejme pro deti jdu. Take mam narocne zamestnani, ale protoze v praci porad"chybim"kvuli detem (ockovani, lekar, besidky,...)odpovida tomu i me nizsi financni ohodnoceni. Chci se rozvest, protoze pohar trpelivosti pretekl. Pokud se ho zeptam, jak se dlouho zdrzi druhy den v zamestnani, nikdy to nevi. Potom po prichodu do zamestnani jen posle SMS, ze pujde na pracovni veceri. Mne to pripada divne, kdyz vi mesic, ze zahranicni klient prijede a bude se mu muset venovat.Ja nechodim nikam, protoze pokud bych chtela jit do sauny, telocvicny - nejde to, vzdy vsechno musim odlozit kvuli starosti o deti tim, ze on neprijde ve smluveny cas. Pracuje od 7.00 do 18.00. Nemam chut s timto muzem dal zit, protoze jsem stejne na vsechno sama -deti, prace, domacnost, starost o dum, auto ... Co mam delat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x

Býval jsem kdysi v podobném postavení, jako je dneska Váš muž. Jako bych ve Vás slyšel mojí bývalou partnerku. Možná Vám pomůže slyšet co si zase myslí ten muž.

... já se starám o to aby naše rodina byla ekonomicky nezávislá, měla kde bydlet a mohla si splnit svoje přání..., ono to taky není jenom samá slast chodit někam na pracovní večeře, a ona mi to vyčítá a porovnává se svým fitcentrem, jenomže ta společná večeře nám vydělá na dovolenou, na co nám vydělá to její fitko?... a že prý peníze nejsou všechno... no to bych vám jí přál vidět, když se dělil majetek po rozvodu...a ty děti?, chudinky si tatínka moc neužijí, nechce pro ně do družiny..., ale po rozvodu mu je nedám a že má o ně zájem?...tak to teda ani náhodou, už tenkrát raději vydělával peníze, než se staral o děti! Tak nejlepší se bude rozvést, to pak bude lábuž, toho volnýho času na sauny a tělocvičny a vyprázkám z něj alimenty, že nebudu muset pracovat. Už mi to radila kamarádka, tak to musí být pravda.

No nic, asi jste čekala něco jiného. Tak hezký den.

zwiki*
hodnocení

0x
Dobrý den.A je tu ještš jiná možnost,kterou asi taky signalizuje vztah vašeho partnera a to ,že vás vodí za nos a jste pro něho služkou a možná má i milenku.Jen proto nemáte čas ho více hlídat,protože nechává všechnu starost na vás a užívá si manželství bez starostí,které by měl sdílet ,jako váš manžel s vámi.Hezký den a nedejte se.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]