Nejste přihlášen/a.
potreboval bych radu co vam rychle zabere na bolest hlavy jako migrena a nebo jakou mate prevenci muzete me napsat prasky nebo neco co se rozpusti ve vode diky
Dobrý den. Bolest hlavy je asi jedna z neterorizujících bolestí. Všichni ji známe. Jde ale o to, zjistit a odstranit její příčiny. Ne se jen zaměřit na její tlumení. Bolest hlavy může být spojena s řadou onemocnění a některé z nich jsou opravdu nebezpečné. Teoreticky Vám může na mozku růst nádor...Ale to už je přílišné předbíhání. Jen Vám chci nějjak naznačit, abyste šel k lékaři a ten, aby Vás poslal na neurologii. Jinak na bolest celkově si nechte předepsat Novalgin. Opravdu dobrý lék. Potom Panadol, nurofen a tak. Ty jsou volně prodejné, avšak ne tak silné, proto, aby právě nevyžadovaly předpis. Takže v pondělí k lékaři!
migrénou trpím řadu let, léky mi předepisuje paní doktorka z neurologie. Při samotném záchvatu beru ihned v počátku Rosemig (je na předpis) + lék na bolest, v mém případě buď Nimesil nebo Indometacin. Prevenci těžko poradit, já sama jsem nepřišla na to, kdy záchvat přijde pravidelně chodím na kontroly, včetně EEG, rentgenu mozku, ale NIC a přes to záchvaty přichází. Jinak migrénu může vyvolávat i např. stres, určité poíkrmy, alkohol, nevyspání ...
byl sem na EEG to je v pohode je to tak ja to je tady psano nejlepe klid a tma a nikym nebyt rusen bolest vzdy zacina od krcni patere kde se me udela na svalu u patere boule je to pry hodne z prechodu pocasi a tepla atd. a mam to i dlouho otocene hlavy na jednu starnu je masaze nejak nefunguji jako prevence boule se udela vzdy o konce lebky a zacatkrm kru z boku a jde me to prave dopredu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.