Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci poradit jak dát najevo kamarádovi že ho miluju. Ale nenápadně. Než o něj přijít tím že mu řeknu že ho miluju tak raději budu trpět jako kamarádka. Sem tam si dáme pusu,pohladíme se,sem tam i nějakej ten dáreček. takže to by asi nepoznal tak. Máte nějakej zaručenej tip jak mu to dát najevo? Nemám v tomhle praxi Jestli zde odpovídají i kluci tak co by vás koplo-trklo?
Už to, že si občas dáte pusu, značí, že není jen "kamarádství". Tak jednou, až si tu pusu dáte zas, ji zkus prodloužit na polibek - třeba se chytí A nemusíš říkat vůbec nic.
Odvahu sebere, myslím že kemaradá na to čeká, ale sám nemá odvahu začít, rozhodně bych se nebál do toho jít a určitě jako o kamaráda by jsi o něj nepřišla pokud jste oba rozumní.
jak na to může čekat? sme přátelé nic víc a neví že ho miluju. jak by to poznal? jiný náznak fakt nejni? prosíím
Ano jste kamarádi, ale třeba i on je ve stejné situaci jako jste vy a i on k vám cítí něco víc a bojí se to dát najevo, třeba i ze stejného důvody jako vy, něco pdoobného jsem sám zažil.
Pokud je kamarád sám a má se k vám, tak jak píšete, tak si troufnu odhadnout, že i on k vám cítí něco víc.
Matulko, píšete, že si dáte občas pusu, nebo se pohladíte. S pusou poradila Martina dobře. I tím pohlazením se dá hodně naznačit. Takže ho zkuste pohladit jinak, než doposud. Něžněji, procítěněji, dlouze se mu podívat přitom do očí...Přece pozná nějaký rozdíl a měl by na něj reagovat, pokud mu to bude příjemné...Jen můj tip.
doplněno 30.05.13 20:51:Pokud tazatelka nemá dost odvahy jít na věc přímo, pak jí nezbývá, než to vzít oklikou. Než se ten ostych trochu otupí. Ale důležité je, udělat prostě něco, třeba okolkem, než neudělat vůbec nic...
Já jsem naučená, že náznaky... nejksou dbré, že je lepší vše říct narovinu.
On totiž každý hodnotí podle svého, podle toho, co si odžil... a to, co pro tebe může být náznak lásky, pro něj náznak přátelství.
sebrala bych všechnu odvahu a pokud mi za to stojí, prokázala bych mu už jen tu úctu, že ho nebudu oblbovat náznaky a řekla bych mu narovinu - jsem do tebe zamilovaná
nehledě na to, že chlapské myšlení vyžaduje mluvit narovinu
Držím palce
Bože, bonie... Tvá slova vyrýt na zápěstí všech dívek! Jedna z mála žen, která pochopila, že my chlapi nesnášíme chození kolem horké kaše.
Amen! Nenaznačovat, nevymýšlet hlouposti s prodlouženým líbáním ani se vzbuzováním žárlivosti (jen to ne) ani s ničím jiným. Sebrat odvahu a jasně říct, že ho milujete. S chlapem vždy na rovinu, žádné čekání, že mu něco dojde.
Samozřejmě se připravte na všechno. Ukončíte tím nejistotu a třeba najdete štěstí. Ale v případě negativní odpovědi budete muset pravděpodobně přerušit styky. Nejde o nějakou zahanbenost, ale o to, že milující kamarádka či kamarád vždy žije v bolestné rozpolcenosti: štěstí v přítomnosti kamaráda / trápení bez něj. Tím, že svoje city projevíte, většinou převáží bolest a to se nedá dlouho snášet.
Jenže, ani to, co popisujete jako "trpět jako kamarádka"se nedá vydržet věčně. Máte tedy v podstatě na výběr: dlouhé trápení a konec, nebo radikální ukončení nejistého stavu s určitou nadějí na štěstí. Uvažte to.
Jinak, nešťastných kamarádek a kamarádů je na internetu dost. Mrkněte třeba na tohle: dopisy.protebe.cz/...
ja este doplnim.Skus navodit situaciu pri ktorej by mohol trochu ziarlit.Nech si chlapec uvedomi koho ma vedla seba.
Tak napriklad na taboraku si k tebe sadne niekto iny...kto ta chyti okolo ramien...alebo sa bude trochu sikovnejsi nez ten tvoj
priatel......samozrejme vsetko s mierou
to potom uvidis tu reakciu hehehe
jj, správně vám rádci radí mluvit na rovinu. Občas je to nutné.
Jsem znal jednu, se kterou jsme kdysi seděli u stolu na společenské akci a ona mi při tancování začala povídat, že má antikoncepční pilulky. Prý jsou z dovozu a perfekt. No a já jí povídám : No to máš ale fakt perfekt. To máš fakt dobré, to si žiješ a objednal jsem si další pivo. No a skončilo to tak, že nic nebylo, protože mě vůbec nedošlo, co ona vlastně říká.
Holt někteří potřebujeme nápovědu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.