Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvod - nemůžeme se domluvit

Od: tomashercikatlascz odpovědí: 6 změna:

DOBRÝ DEN POTŘEBUJU PORADIT Z ROZVODEM KDYŽ SE MANŽEL NEMUŽE DOHODNOUT SEMNOU MÁM TŘI DĚTI KTERÝM JE VÍCE TŘINÁCT LET.HOLKY SE ROZHODLY ŽÍT S MANŽELEM A KLUK SEMNOU U PŘÍTELE,JAK MÁM POSTUPOVAT PŘEDEM DĚKUJU.NA SOCIÁLCE VŠE VĚDI ALE MÁM SE PRÝ DOHODNOUT S MANŽELEM,ON SEMNOU ALE NECHCE MLUVIT.724615524

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martini*
hodnocení

0x

Soud nerozhodne o rozvodu, dokud nebude rozhodnuto o výchově a výživě nezletilých dětí, takže podejte k soudu návrh na úpravu poměrů k nezl. dětem, rozběhne se řízení, kde se rozhodne. Takový rozsudek potřebujete, můžete tam i dojít k dohodě a soud vaši dohodu schválí. Divím se, že vám s návrhem na sociálce nepomohli

hodnocení

0x
Jsem proti rozvodům,ale názor,jak by se mělo postupovat v případě dětí,mám takový:Jestliže se nemohou dohodnout komu připadnou dětí -tak je dát matce,ale otec přestane mít POVINNOST platit alimenty.Děti stojí spoustu peněz,ale matka má na stáří naději,že se dětí o ní postarají-OTEC,ikdyž bude platit ,jak mourovatý na staří budou děti tíhnout k matce.A TO NEJDULEŽITĚJŠÍ JE TRAUMA DĚTÍ,KTERÉ ZAŽÍVAJÍ TAHANICE A PŘEHAZOVANOU RODIČU-a soudům ubyde spousta práce. Petr G.
lm®

To je teda hloupý a odvážný nápad pane rtepdlogrtep.Je mi jasné,žže jste muž,protože žena by tohle nezplodila!To se nebojíte ,že Vás po takovém blábolu ženy neukamenují.

Prosím Vás ,jak to přemýšlíte?! Muž si užije,pořídí si děti a žena je bude po rozvodu živit,šatit ze svého v naději,že ji jednou do domova důchodců nedají:..?!A pán tvorstva si s celou výplatou bude užívat s mladými holčinami,protože on je ten chudák,kterému ve stáří nikdo ani neuvaří čaj...

Vždyť to všechno nemusí-stačí,když děti dobrovolně přenechá otci.Je dost otců,kteří za cenu,že by jim bývala žena nechala děti-by alimenty nevymáhali.Za druhé muž si užije...žena né? Za třetí spousta matek a tchýní se rve hlavně o ty alimenty-kdyby jim šlo víc o děti a vnoučata,tak by je netahali po soudních divadlech.A nevím,zda je blabol to,že matka rozhoduje bez vědomí otce,jestli si dítě nechá nebo jde na potrat(HO ZAVRAŽDÍ?!).Jo ,kdyby to stálo ze 100000kč-to by bylo jiné kafe.Doufám a věřím,že to nesouvisí z původním dotazem.A SVATÁ PRAVDA ZNÍ-JAKÁ MATKA,TAKÁ KATKA!Stačí se podívat kolem sebe.Prosím,nebuďte naštvaný.Petr Gold
malvinka*

GOLD - Zlatý /zřejmě otec/*vezen*

lm®

Asi jste jeden z těch zklamaných otců jinak si neumím Vaši zášt vysvětlit.Přemýšlela jsem jestli má reagovat,ale jo...:

No jasně žena si také užije (někdy;),teda...),ale kromě sexu ,který si dejme tomu užijou oba,tak žena si hlavně "užije" celé těhotenství,ranní nevolnosti,dost často těh. proleží v nemocnici,v pozdním těhotenství ji bolí celý člověk a porod sám je fakt na užívání jak dělaný .A tím to teprv začíná,kde máme noční vstávání k miminku,praní a žehlení kup malinkého dětského prádla,běhání kolem dítěte,později učení s ním do školy ,výchova atd.Nevím,jak tomu bylo u Vás ,možná Vám budu křivdit,ale kam se podívám do okolních rodin,tak všude je to stejné,tedy 99%péče o dítě je na bedrech žen.Muž jej vezme do kočárku v lepším případně jednou za týden ,jedou na fotbal a skončí stojící před hospodou,že*smich*.

Pokud jde o Váš postoj k potratům,je to Váš názor.Já si myslím,že vzhledem k výše uvedenému je jasné proč rozhoduje žena.Troufám si tvrdit,že kdyby rodili a starali se ženskou měrou o dítě muži,bylo by na světě o mnoho méně dětí.

Pro úplnost dodám,že mne se uvedený problém netýká (Jsem 20 let šťastně vdaná a můj muž má naše syny rád),ale rozumím tazatelce.Myslím ,že sourozenci by měli vyrůstat spolu.Vždyť existuje i střídavá péče o děti.Samozřejmě ideální by bylo,kdyby se manželé domluvili a rozešli se jako přátelé,ale to se stává málokdy,že.Život není ideál,stále se něco učíme a hledáme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]