Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznámení se

Od: radim114 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.

Předem se omlouvám, za asi milionkrát dotazované téma. Mám 22 let a nikdy jsem nechodil s holkou. Nevím, jak pořádně na to, někoho oslovit, kde atak. Nemyslím si, že jsem nepohledný a i se celkem normálně bavím s lidma, takže nespolečenský si také nemyslím, že jsem. Ale spíš nevím jak na to, za někým prostě přijít a říct, že se mi líbí apod... Děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

godfrey*
hodnocení

0x

mas kamarady? Nejake zajmy? Zkus s kamaradama, kdyz nekam chodi. Ve vice lidech se vzdycky seznamuje lepe.

hodnocení

0x

Dobrý den. Chce to jen dodat si trochu kuráže. Dar řeči nám byl dán proto, abychom spolu navzájem komunikovali, tak jen se toho nebát! Co se seznámení týče, začala bych nejdříve očním kontaktem, pak přidala úsměv a posléze pozdrav. A pak se pustila do řeči. Něco, co se Vám na ní líbí a upoutalo Vás to na první pohled, pochválit (hezký účes, oči, úsměv, vůně..). Klidně se i přiznat k tomu, že nejste zvyklý oslovovat děvčata, ale tentokrát jste si tu kuráž dodal, neodolal jste. Prostě Vám padla do oka ...Pak jistě také něco řekne ona slečna a dle toho pokračovat v komunikaci dál a rozvíjet jí..

hodnocení

0x

Ahoj, já myslím, že nejlíp by bylo vyhledávat situace (třeba i s kamarádama), kde se dají potkat děvčata - např. chodit do nějakého zájmového kroužku, kurzu cizího jazyka nebo klidně i vaření :), vydat se na nějaký dálkový pochod apod. - tam navážeš kontakt úplně přirozeně a nenásilně... no a pak taky můžeš jít s kamarádem např. plavat a třeba omylem pocákat nějakou dívku apod. a tím navázat hovor... nebo co taneční, diskotéky apod.? ... taky může pomoct se víc přátelit s lidmi kolem sebe, ve škole, popř. v práci - oni tě můžou seznámit s kamarádkami svých přítelkyň, se svými sestrami apod. a třeba se ti některá zalíbí...

rybana1

Myslím, že mindovi jde spíše o to navázat řeč.Když se ti nějaká holka líbí tak úplně normálně ji jednou doběhni a řekni-

slečno nešla byste se mnou na kafe, do kina, na výstavu...víc říkat nemusíš slečně bude hned jasný, že ti nejde o tu

hospodu nebo o to kino , ale o ní. Možná přikývne, možná se bude vykrucovat, protože bude překvapená, pak řekni já se zeptám

ještě jindy jestli si to nerozmyslíte a můžeš to zkusit znovu, ale víckrát už ne. Tak alespoň mě takhle balili kluci. A když dostaneš košem tak to přežiješ, ne?

rybana1

oprava- vzkaz je samozřejmě pro radima.

A kde se seznámit? Kdekoliv bude slečna, která se ti zalíbí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]