Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Moji rodiče vlastnili chalupu, kterou koupili od dědečka mého,v té době, budoucího manžela před 35 lety. Já tam trávila veškeré prázdniny. V dospělosti jsem tam jezdila se svým mužem a protože jsme to tam milovali a manžel je kutil Tim,tak jsme tam i hodně pracovali a zvelebovali. Po čase jsme se tam,již s našimi dětmi přestěhovali na celoroční bydlení a moji rodiče jezdili od jara do zimy. Otec na mě nemovitost převedl s tím, že tam mají věcné břemeno užívání a já vyplatila bratra,ktery tam nechtěl. Po roce od darování se můj otec začal chovat tak příšerně,nadával, vyhrožoval, chtěl ode me peníze za to, že tam jsme. Když byla situace neůnosná, našli jsme si domek o 5 km dál, aby děti nemusely měnit školu. Takže teď mame hypotéku na 2 mil a chalupu se kterou nemůžeme nic dělat. A moje rodiče nenapadne ani se zeptat, zda to zvládáme. Ještě poznámka otec je lékař a má ještě byt ve městě, kde nebydlí, protože obývá mou chalupu. A já mám p...l v kalupu. to jen,aby se nemyslelo, že jen děti jsou zlobivé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.