Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl bych poprosit zkušenější o radu. Již pár měsíců se mi líbí jedna holka a nevím si s ní rady. Chodíme spolu občas ven, píšeme si ale nevím, jestli ke mě taky něco cítí nebo ne. před měsícem se rozešla s jedním klukem ale my jsme i během toho byly spolu pořád v kontaktu (sice né tak v tak častém ale byly). Nedávno jsme byly spolu venku a normálně se bavíme o všem možným, různě se škádlíme,... Tak už sme si myslel, že by to mohlo čase jít, ale když sem mě zeptala ,,a teď mi řekni ty? Co ty a holky? Máš nějakou vyhlédnutou´´ a něco v tomto smyslu. Po tomto už sem si myslel, že mě odvezou :D Protože už mi bylo trochu jasné, že mě na vztah nechce a jenom se mi nejspíš snaží poradit a vyslechnout mě. Co myslíte? Může mít taky zájem ale nechce nic uspěchat anebo to nemám brát vážně? Mám ji moc rád a nedokážu si už ani představit, že bysme se spolu nestýkaly. Díky za rady
Postrádám tu tvoji odpověď na její otázku. Přirozená odpověď by byla "Mám tebe a to mi stačí" nebo něco v tom smyslu a měl bys jasno hned.
Ona už musí z větší části tušit, že bych s ní chtěl něco víc. Z toho co jsem ji doposud psal. Ale je dost možné, že by to chtěla slyšet osobně. Moc zkušeností nemám, takže mám strach abych neřekl nějakou hloupost a neodradil jí. Odpověděl jsem něco vy stylu, že na to balení moc nejsem, protože jsem docela stydlivý, a že by si ta dotyčná musela najít mě (já si netroufnu nic začat takhle od začátku, ale tady s touhle to šlo, tak nějak samo až sem se divil, protože se mi to nestává často aby mi holka psala první atd.).
Ještě jsme nezmínil to, že se s tím přítelem už jednou rozešla a mi se začali znovu trochu víc stýkat, ale na jedné akci, kde jsme byl mimochodem i já, se daly znovu dohromady a potom už chvíli nepsala ani nedávala tolik vědět, protože si myslela, že mě využila jako náplast. Teď už mi tvrdí, že se k němu nevrátí, a tak hloupá nebude. Já to radši beru s rezervou, protože bych potom byl zbytečně zklamaný. Chvíli po tom, co už spolu nebyli sme si začaly zase víc psát a jevit o sebe větší zájem ale napsala mi s úsměvnými smajlíky větu, že musím slíbit, že si jí nepustím k tělu, dokud to ona sama nepovolí. Já jsem z toho tak domotaný, že už skoro nic nechápu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.