Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Možný vztah s touhle dívkou?

Od: zvedavykluk odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chtěl bych poprosit zkušenější o radu. Již pár měsíců se mi líbí jedna holka a nevím si s ní rady. Chodíme spolu občas ven, píšeme si ale nevím, jestli ke mě taky něco cítí nebo ne. před měsícem se rozešla s jedním klukem ale my jsme i během toho byly spolu pořád v kontaktu (sice né tak v tak častém ale byly). Nedávno jsme byly spolu venku a normálně se bavíme o všem možným, různě se škádlíme,... Tak už sme si myslel, že by to mohlo čase jít, ale když sem mě zeptala ,,a teď mi řekni ty? Co ty a holky? Máš nějakou vyhlédnutou´´ a něco v tomto smyslu. Po tomto už sem si myslel, že mě odvezou :D Protože už mi bylo trochu jasné, že mě na vztah nechce a jenom se mi nejspíš snaží poradit a vyslechnout mě. Co myslíte? Může mít taky zájem ale nechce nic uspěchat anebo to nemám brát vážně? Mám ji moc rád a nedokážu si už ani představit, že bysme se spolu nestýkaly. Díky za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Postrádám tu tvoji odpověď na její otázku. Přirozená odpověď by byla "Mám tebe a to mi stačí" nebo něco v tom smyslu a měl bys jasno hned.

zvedavykluk
hodnocení

Ona už musí z větší části tušit, že bych s ní chtěl něco víc. Z toho co jsem ji doposud psal. Ale je dost možné, že by to chtěla slyšet osobně. Moc zkušeností nemám, takže mám strach abych neřekl nějakou hloupost a neodradil jí. Odpověděl jsem něco vy stylu, že na to balení moc nejsem, protože jsem docela stydlivý, a že by si ta dotyčná musela najít mě (já si netroufnu nic začat takhle od začátku, ale tady s touhle to šlo, tak nějak samo až sem se divil, protože se mi to nestává často aby mi holka psala první atd.).

Ještě jsme nezmínil to, že se s tím přítelem už jednou rozešla a mi se začali znovu trochu víc stýkat, ale na jedné akci, kde jsme byl mimochodem i já, se daly znovu dohromady a potom už chvíli nepsala ani nedávala tolik vědět, protože si myslela, že mě využila jako náplast. Teď už mi tvrdí, že se k němu nevrátí, a tak hloupá nebude. Já to radši beru s rezervou, protože bych potom byl zbytečně zklamaný. Chvíli po tom, co už spolu nebyli sme si začaly zase víc psát a jevit o sebe větší zájem ale napsala mi s úsměvnými smajlíky větu, že musím slíbit, že si jí nepustím k tělu, dokud to ona sama nepovolí. Já jsem z toho tak domotaný, že už skoro nic nechápu.

dzordz*
hodnocení

0x

Jako neskutečný optimista byste si také mohl myslet, že se touto otázkou pokoušela zjistit, jestli byste případný zájem měl vy, nebo jestli by se snažila zbytečně, protože vám místo zájmu o ni v hlavě už x dlouho leží někdo úplně jiný.

cobrak*
hodnocení

0x

Musíš to rozjet! Byl jsem kdysi v podobné situaci a ustoupil a teprve po letech jsem se dozvěděl, že mě chtěla :-D Takže se neboj jako tenkrát já a jdi do toho. Nějak jí to naznač a uvidíš, buď se chytne nebo ne ;)

hodnocení

0x

Zdravím. Možná když se zeptala - Co ty a holky? Máš nějakou vyhlédnutou..Byla ta pravá chvíle jí říct - ano, Tebe! Mohla to od ní být taktika, aby ses vyjádřil, aby poznala, jak jí bereš, kam si jí řadíš...Já bych z toho žádné negativní závěry ještě nedělala..Snaž se dál..

vlasatec*
hodnocení

0x

Já si hlavně myslím, že třeba není na holky. Proto jste byly a jste kamarádky. :)

A teď vážně:

Zná Tě ty znáš ji, takže bych se ji na to normálně otevřeně zeptal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]