Nejste přihlášen/a.
ahoj vsem,
jsem na konci stredni skoly a moji spoluzaci hodne konzumuji energeticke napoje, nekteri maji take radi ochucena piva.
mne osobne chutna nejvice klasicke pivo, nekdy i s vetsim mnozstvim alkoholu. co je podle vas lepsi, energeticke napoje, ochucena piva, nebo klasicke pivo?
VODA. Pramenita. Na druhem miste je pivo. A umele energeticke napoje se spousty sladidly az na poslednim miste.
zatímco pivo není najik zvlášť pro tělo zatěžující, pkud nemá např 14°, tak energetické drinky jsou zátěží na srdce. ED nemá cenu pít je to kravina, pokud nesportuješ nebo nemakáš někde na "plný výkon". ED je nejlepší potom, když přijedu vyřízenej z kola po cca 50 a víc km. Pivo je nejlepší nápoj co znám, ale já mám v oblibě do 11°! Ochucena piva jsou pro žensky nebo chlapi se 4% orientaci
Ochucená piva většinou obsahují hodně barviv a konzervantů, je to samá chemie. Nic zdravého.
Zdravé samozřejmě není ani normální pivo, ale myslím, že v rozumném množství je lepší, než to ochucené.
Energy drinky by se neměly pít často, i když to tak spousta lidí dělá. Navíc by se nikdy neměly míchat s alkoholem, což s etaky běžně dělá. Ale pro tělo je to pořádný záhul.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.