Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi starší muži

Od: nicoll odpovědí: 4 změna:
Ahoj. Tak jak je v předmětu ale problém je, že je mi třináct. Všechny moje kamarádky jsou zamilované do přibližně stejně starýho kluka ale mě se líbí 30-40 Všude se píše, že to je kvůli tomu že nemám tátu, že si ho nahrazuju. Chtěla bych to říct mámě pořád na to narážím ale nic. Dneska se mi zdálo, že jsem chodila s 35 starým mužem. Ale nikdy ještě se to netýkalo sex. Jak mám říct mámě že mě nepřitahují mladý kluci jak ona si přeje.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ve třinácti koukat po pětatřicátnících tak to už zavání gerontofílií ;)
Neboj se ale že s tebou je něco v nepořádku. Kolem 13 let mají více méně všechny holky pocit že jsou daleko vyspělejší než stejně stáří kluci a že je lepší hledat mezi staršíma klukama. jenže osmnáctiletí kluci zase nejsou nijak nadšení když je balí 13ti leté žáby.
joudic*

pche mam o rok vic a jsem postrachem rodicu mladych devcat ty geronte :D, nicmene 13lete prehlizim jako deti... a vetsina bude... cili si slecna bude muset pockat aspon na tech 17-18... 15-16letou pubertacku rozumny typek chtit taky nebude :)

doplněno 01.06.13 07:00:

btw mam o dost mladsi segru a pozoroval jsem dospivani jeji a jejich kamosek a to bylo neco prisernyho :D proste okolo 16-17 se uz da zacit uvazovat ale driv fakt ne :)

hodnocení

0x

Ahoj. Ve třinácti letech má každý úplně jiné představy a touhy, než v pozdějším věku. Stává se, že se děvčatům v tomto věku líbí starší muži docela běžně. Asi je to i tím, že chlapci v tomto věku děvčatům připadají nevyzrálí, zatímco starší muži mají již to, čemu se říká charisma. Mají docela jiné vystupování a chování, jsou zkušenější a tím se stávají pro dívky přitažlivější. Myslím si, že není nutné maminku znepokojovat, dokud zůstane jen u snů a Tvých představ. Tvůj vkus na muže se určitě ještě změní. Sny a představy jsou jedna věc, skutečnost druhá. Nelze si nařídit, ani zakázat kdo se nám má líbit a kdo nás má přitahovat...

dasa*
hodnocení

0x

To je v klidu. Akorat nezapomen na to, ze jsi jeste par let pod zakonem :) Jiank v trochu pozdejsim veku - znam spoustu hoelk, co zacinalo chodit s mnohem starsima chlapama, pak teprve se ustalily u vekove primerenejsich. Ano, souhlasim s tim, ze chybejici nebo spatny otec hraje roli. Znam to :)

Mimochodem, ja byla taky maminkou 13lete slecny, a v te dobe bych si byvala prala, aby ji jeste dlouho nepritahovali zadni hclapi, ani mladi :)! Puberta je desna a samy starosti a strach :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]