Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka z MC-poraďte

Od: misacek47 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, poraďte mi prosím.

Jsem operátor na jednom herním serveru, starám se tam o pořádek. Je nás tam více, před časem se do týmu přidala i jedna holka, která je 15 let (mě 14).Jak to bývá, pokecali jsme si a já se do ní zabouchl, bydlím v Plzni ona v Praze.. Moc šancí to nemělo.. Já byl ale slepej, co už.. Řekl sem jí že se mi líbí, ona říkala že si to myslela a že uvidíme časem.. Jel sem jednou za ní a společně s kamarádem a s ní jsme šli ven. Podle mě bylo vše v pohodě, akorád při rozloučení jsem na ní asi moc tlačil, chtěl jsem jí doprovodit domů, ale ona se vymlouvala že bych zabloudil (/v té praze se nevyznám, ale trefil bych) a když jsem řekl že určitě ne tak zas že musela jít pro bráchu a zavolala kámoše ať si mě "veme sebou"...

Od té doby se se mnou nějak moc nebaví, tomu kámošovi se také líbí (kámoš je také z teamu) a s ním se také baví méně.. říkáže na to nemá čas ani náladu, že má nějaké starosti. Píše že asi s Minecraftem skončí, ale já už jí nepřemlouvám... možná to říká jen na "efekt".. Chtěl bych ji mít jako kámošku, venku byla moc fajn ale na teamspeaku (něco jako skype) se chová dost koketně.. Možná si to neuvědomuje, ale svým chováním "vzbuzuje" zájem u ostatních.. Poraďte mi, co mám dělat, dříve jsme volali přes webku, stavěli srdíčka a teď už nic z toho :/ Mám vůbec ještě něco zkoušet, má to s ní cenu? Díky za odpověď..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kakaja
hodnocení

0x

Ahojky, nemá to cenu! Nemá zájem, tak to nehroť. A nevěš hlavu, holek ještě potkáš, že si na tuto ani nevzpomeneš. Tvojí kamarádkou stejně být nemůže, skrz city, které k ní chováš. Nejlepší by pro tebe bylo, kdybys ji vymazal ze svýho života (smaž její tel. číslo, hoď si ji do ignorace, ať nevidíš jestli je přihlášená, atd.) . U mě to tak vždycky fungovalo, a to už mám nějaké zkušnosti! Karla, 30 let ;)

hodnocení

0x

Dobrý den. Nelze si vynutit pozornost, ani kamarádství na někom, kdo o to nestojí. Respektuj jí a nevnucuj se. Odradilo by jí to ještě víc.

hodnocení

0x

nema to cenu , je to 15 a holku pres ctvrt republiky? k cemu? par ma byt spolu casto a ne sem tam :) fakt hledej okolo sebe

misacek47
hodnocení

problém je, že u toho portálu jsem přes rok a musím s ní spolupracovat na nových serverech což je hodně těžké :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]