Nejste přihlášen/a.
už rok se scházím s "kamarádem". Začalo to sexem a ten s ním je nejúžasnější co sem kdy zažila. zkraje to bylo fajn vidět se jednou za měsíc a jen tak strávit víkend v posteli,ale časem sme přidali i výlety,akce (třeba hraní her s přáteli,kulturní akce) a prostě neplánovaně jsem se do něj zamilovala. Na veřejnosti i na netu je ke mě jako k cizí,hlísá si soukromí,ale v soukromí je milej,přítulnej. Rozumíme si snad ve všem.Jen se bojím mu to říct abych o něj nepřišla uplně. Máme to k sobě 2h cesty (a má teorii že vztahy na dálku nefungují,což sem mu kdysi říkala že já ho měla a fungoval) a nevím jak to bere(když sme se poznali tak věděl že vztah nehledám,nebyla sem připravená byla sem z posledního vztahu ko). Zkraje byl docela tajemnej a dával si pozor na to aby mi nenapsal třeba na netu třeba nějakou lichotku (zduraznoval že jsme přátelé s výhodou) ale to už se to prolomilo a občas něco napíše milýho. a ted mi sám od sebe koupil poukaz za 1000 kč a chtěl abych si koupila prádélko. což mě docela překvapil...od prvopočátku mi vozí dárky( vína,bonboniery)- což mu i oplácím,ale tohle bylo moc milý. ale jinak právě i kdyby to cítil stejně jako já nevím jak to poznám dřív to bylo spíš přijet,užít si,pokecat a čau ted už mi dá i sám od sebe jen tak pusu,pohladí mě... nevím zda si to jen nedokážem říct a nebo se jen nechce vázat. jak to poznám? před 10 lety to bylo jiný,chlapi se chovali jinak asi vám přijdu jako pubertačka,ale...nevím si rady.na jednu stranu mi to vyhovuje.,..taková volnost,ale na 2 stranu ve mě probudil něco co ve mě už spalo a nedoufala sem snad už že sou normal chlapy. JAk se v dnešní pozná že chlap něco cítí? pro nás už pusa,pohlazení je samozdřejmost...jak to dát najevo co cítím tak aby se z toho dalo případně i vycouvat abych o něj nepřišla uplně? Na jednu stránk usi říkám vztah nechce,ale zas na druhou proč by chtěl stále jezdit ( a ty dárky...)? Na sex si přece může někoho najít v místě bydliště... Poradíte?
.
Tvoje volba jak se rozhodneš.
Není nic jednoduššího, než mu sdělit to, co jsi zde napsala. Nějaké kličkování a hrátky se slovy, abys ho neztratila..
Pokud tě má rád, a stojí o tebe jako osobu (nikoli objekt k fyzickému potěšení), můžeš být k němu upřímná. Pokud si ho chceš udržovat díky vzájemně přijemným emocím (ne trvalých), nikoli na základě rozumu, pak škoda slov.
Dobrý den.
Tento vztah Vám rok vyhovoval. Každý vztah se ale vyvíjí a ten Váš se změnil v lásku - alespoň z Vaší strany. Možná i z jeho, ale on si situaci zřejmě musí vyjasnit. Já bych kolem něj nechodila jako kolem horké kaše. Je-li Vám spolu dobře, nebála bych se ho zeptat na rovinu. A pokud cukne, později by to tak dopadlo stejně.
Tazatelko, napsala jste to moc pěkně - nechci bejt jen nějaká matračka v davu.chci se cítit jako žena milující. Přesně takto mu to řekněte. Važte si sama sebe a mějte svoji hrdost. Ať se k tomu postaví jako chlap a řekne Vám, jak Vás vidí on...Budete mít hned jasněji...Do určité doby Vám takový vztah vyhovoval, teď chcete víc a máte na to právo. Vyjasnit si to musíte pouze vy dva, jinak budete žít v nejistotě dál. Jste pro něho tím, kým chcete být. Chcete-li víc, změňte to. Jen můj názor.
doplněno 29.05.13 09:09:Oční kontakt není důležitější, než komunikace. Z té se člověk dozví mnohem více...
Toto nevypadá na vztah. Vás má jako milenku. Vydržovanou milenku - víno, bonboniérka, peníze na sexy prádélko, aby měl na co koukat, sem tam výlet. Ale na veřejnosti se k vám nezná... Proč si myslíte, že by se to mělo časem změnit? Když mu budete pořád po jeho vůli, nikdy nepoznáte, jestli jste ta matrac, nebo ne. Přestaňte poskytovat sexuální služby a uvidíte, jak se synek zachová...
Nezbude vám nic jinýho než mu to: buď řeknete naplno nebo mu to nenápadně naznačíte. :D
doplněno 29.05.13 12:31: Musel sem se zasmát.
Teď vážně, to je asi u každýho jiný. Já bych to asi chtěl na rovinu.
To je velmi snadné. Jednáte-li s normálním chlapem, žádné naznačování vám nikdy nemůže nic přinést. Unaznačujete se k smrti a on nic nepochopí. Řekněte mu velmi jasně, že ho milujete a potřebujete a žádejte jasnou chlapskou odpověď. Vaše láska za to jistě stojí. Když náhodou zjistíte, že Vás nemiluje a všechno skončí, jen si tím ušetříte pozdější dlouhé trápení, které by beztak předcházelo konci.
Jinak obecně: většina mužů by si jistě přála mít takovou známost. Když mám chuť, tak si za ní zajedu, užiju si sexu, povídání, důvěrností. Bez starostí, bez závazků, omezení a povinností. A pak zase zpět k vlastnímu životu. Háček je ovšem v tom, že většina žen takto žít nechce. Potřebují víc.
Miláčku, uvědomte si, že pokud začne žena s někým sexuálně žít, je pro ni asi přitažlivý. Kromě žen poskytujících sex na E 55 /těm je to jedno/ asi každá jiná žena ke svému partnerovi něco cítí. Takže je zcela logické, že jste se do něj časem zamilovala.
Bohužel, partner asi není příliš zralý na vztah, když si chce jen tak nezávazně zaskotačit. Kdoví, jestli podobných "utěšitelek" nemá víc. Nechce se prostě vázat, ale sex mu chutná. Co by se asi stalo, kdybyste neplánovaně otěhotněla? Zavrhl by Vás, hnal na potrat, nebo začal vybírat svatební prstýnky?
Myslím, že byste ten vztah - nevztah s ním ukončit a najít si partnera, který to bude myslet s Vámi vážně. Nejen si užít, ale i mít rád. Takhle promarníte pěkná léta, současný čmelák Vám časem uletí /přiláká ho nějaká nová květinka/, Vy budete stárnoucí a sama.
Ne nadarmo kdysi naše babičky říkávaly: Drž se toho od BEROUNA, po tom od DRÁŽĎAN a od NECHANIC není nic. Jaga.
A já říkám NEKAŽTE TO! Váš vztah je dokonalý ve své současné podobně. Pokud do něj začnete tahat až příliš citů, můžete všechno zkazit. Sama říkáte, že vám to vyhovuje, ne? Tak proč něco měnit?
Možná, že se mýlím, ale když čtu vaše povídání, příjde mi vaše postavení jako postavení milenky. Nechci bý surová, ale je to jako: "Vyspat se s ní, to je bezva, ale jinak žádné důvěrnosti." Jenže vztah se ve vás posunul, vyvíjel se, pokročil. V něm ne. On to chce takhle. Kdyby to nechtěl, už by vám dal vědět. Snažil by se to změnit. Chce to takhle, bez komplikací, které láska přináší.
Obávám se, že když mu řeknete, že ho milujete a že všechno chcete změnit, ztratíte ho. Neřešte, užívejte si..A žijte i mimo tenhle vztah. Neudělejte tu chybu, že budete žít jen čekáním na další setkání. Nezměňte se v břečťan!
"Neřešte, užívejte si."
Na FB existují skupiny Přiznání o sexu, Přiznání žen, atd. Kdykoli vidím příspěvek typu "Jsem vdaná X let, vztah s manželem klape ve všem, jen ne v sexu. Mám milence. Na jednu stranu senzace, ale na druhou muka. Vyčítky a pocity, které člověka ubíjejí. Co mám dělat?" vesměs padají odpovědi "Rozvod v tvém případě je podmínkou", "Opusť ho, určitě má milenku" a všechny ve stejném duchu. To, že rozvod většinou problémy nevyřeší, způsobí bolesti, rozvrátí vztahy, ničí rodiny... Mnoho žen následně považuje rozvod za chybu, kterou by rádo vrátilo zpět, ale nejde to.
Vím, že patříte k starší generaci, proto se vás dovolím optat. Co vám podobné sexuální vztahy bez lásky přinášejí? To nemáte žádnou hodnotu, že se prodáte tomu, kdo si o to řekne?
Nezlob se, ale vypadá to na klasiku - on si dobře zapíchá a pak má volnost, může si dělat, co chce. A abys mu neutekla, maže med kolem pusy dárky, čokoládkami apod. Zatímco holka se jako obvykle zamiluje a pak se moc diví, proč ji vlastně chlap nechce.
Přesně takhle to známý dělá už asi 7 let, co má milenku. A holka čeká a čeká. Zkus si sama tipnout, jak to dopadne.
doplněno 29.05.13 15:41: Tak hodně štěstí a vcelku by mě, a jistě i nás všechny, potěšilo, kdybyste napsala, jak dopadlo.
ááách jo, i v poslední naději doufám že to není muj případ a vzejde z toho něco normálního...ale vím že chlapi dokážou bejt svině...měla sem takovýho kdysi... jak říkám...počkám na prázdniny a pak se uvidí
To je pravda,ale my se seznámily v době kdy já na vztah neměla ani pomyšlení... a netajila sem se tím . Svým způsobem sem od něj nic nečekala,netušila jsem že se zamiluju. není to chlap o kterým bych řekla ten je krásnej toho chci...vše přišlo až časem,až sem objevila povahu. Zkrajebyl tajemnej jak hrad v Karpatech ale až tak po půl roce začal odkrývat své soukromí a začal být i důvěřivější a začali sme jezdit na výlety,začali sme se stýkat s přáteli jak jeho tak mými. Ale jak sem již psala výše nikdy sem nedala ani náznak že se něco změnilo. Nic sem neudělala,neřekla,nenaznačila tak nemohu čekat na zázraky. Nebo ne? V dnešní době už nedělá první krok chlap vždycky...proto sem chtělas poradit jak na to. ale tak abych mohla ustoupit. ukončit se do dá vždycky ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.