Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levna kamera-zaznamik atd

Od: kakakamila odpovědí: 9 změna:

Dobry den,potrebuji neco co zaznamenava zvuk nebo i obraz,ale nekolik hodin take,aby to nebylo drahy.Nase stara matka zije sama vozi ji obedy a 2x tydne ma pecovatelku neni lezak po byte se o sebe postara sama.Se sestrou jsme u ni jak to jen jde ona chce bydlet sama,kde je zvykla.Posledni dobou je smutna nestaci s duchodem nikdy se to nestalo jeste mela uspory mame jiste podezreni ona sama nic nepovi:(.Napadlo nas schovat u ni v byte neco co zaznamena,alespon zvuk,ale aby ten pasek nebo co to bude bezel nekolik hodin nevime,kdy dotycna osoba k matce prijde.Existuje neco takoveho a da se to bezne koupit? Dekuji za kazdou radu co nam muze pomoci

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Existuje internetova IP kamera, kterou pripojite do site internetu, a kdekoliv na svete muzete koukat co se prave v byte deje. Asi ale zde bude problem s internetem, co se napojit pres souseda?

No a samozrejmne existuji i klasicke kamery na zaznam. Obratil bych se spise primo na nejakou takovou firmu, popripade primo na detektivni agenturu, ale to uz v pripade vazneho podezreni.

hodnocení

0x
Pro vaše použití spíš nějaká kamerka s nahráváním na karty a s PIR detektorem pohybu. Vidím ale velký problém v tom, že budete tajně nahrávat vaši mámu i cizí osobu.
doplněno 08.07.13 23:28: Asi něco takového: nej-ceny.cz/...
doplněno 08.07.13 23:31: hutermann.com/...
majsterjoe*

V pripade te druhe variatny bude 180sukundovy zaznam asi nedostacujici...

kakamila*
hodnocení

Dekuji za dobre rady,mi bychom ji tam potrebovali napr: rano zapnout a,az pujdu z prace asi za 9 hodin vyzvednout proste,aby to nahravalo zaznam asi,tak 10 hodin.To bude asi problem co?

Kamera co nahraje 10 hodin zánamu není až takový problém, SD karty jsou dnes levné, kamery velké jako sirky a pokud nejde o nějakou kinoFullHD kvalitu tak se na těch 10 h dá dostat...

Teoreticky se vám hodí něco takového i když krapet dražší...

spyshops.cz/...

Bohužel neuvádějí délku záznamu nicméně možnost nahrávat ve VGA rozlišení dá několik hodin.

Na internetu jsou i firmy které se zabývají půjčováním/pronájmem těchto věciček, nějaká taková by vám i určitě řekla zda mají to co přesně hledáte a potřebujete.

JInak ještě mééně náročné a možná pro vás lepší je kamera která co 5 vteřin udělá fotku, tyto fotky jsou celkem kvalitní a proti videu to může běžet snad 12 hodin a přitom kvalita je při dobrém umístění velice dobrá...

Já osobně jsem měl na zahradě kvůli skleníkového zloděje půjčenou fotopast což je krabička o velikosti 330ml plechovky a fotí pouze při bohybu v prostoru... jsou jak venkovn tak i vnitřní verze.

Takže ještě může mrknout na vynález jménem foto/videopast.

Předpokládám, že pokud je před kamerou pohyb, tak nahrává stále. Těch 180 s bude znamenat, jak dlouho se ještě nahrává po ukončení pohybu.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Základní otázka: Co je to levné. Jako nejlevnější řešení mě napadá diktafon spínaný hlasem, ale nemám zkušenost ani s kvalitou ani s délkou záznamu.

S čím mám zkušenost je tohle. Mám podobnou, ale pro tebe to má několik úskalí. (Pomineme morální stránku věci.)

- kameru potřebuješ umístit na vhodné místo a navíc nenápadně

- potřebuješ napájení ze sítě, některé mají možnost napájet z 9V baterky, ale s výdrží nemám zkušenost

- potřebuješ někam v dosahu umístit záznamník a samozřejmě ho potřebuješ napájet ze zásuvky (kamera se se záznamníkem dá propojit buď kabelem nebo bezdrátově)

- pro jednorázové použití dost vysoká cena, musíš obvykle přikoupit kartu pro záznam. Na 16GB kartu se mi vejde 3,5 dne nepřetržitého záznamu.

Vhodnější je samozřejmě IP kamera, ale k té potřebuješ internet a wi-fi síť.

Samotné kamery jsou poměrně levné, ale pořádně to vždycky prodraží potřeba ten záznam někam uložit.

tohle
hodnocení

0x

Doporučuju tohle pest.cz/...

je to malé, nikdo nepozná, co to je a stačí zapomenout někde na skříni a je to... Používám to většinou v kapse, nebo na stole a má to perfektní citlivost. Dokáže nahrávat 8 hodin v kuse, ale já od nich mám model, co vydrží 3 dny na jedno nabití (je trošku dražší a na dotaz ti pošlou info, dělají i věci na zakázku).

host*
hodnocení

0x

Motoristé používají kameru do auta, některé mají zajímavé parametry, například DVR F900 s HD rozlišením (kvalitní) a úhlem záběru 120°, na baterie, a je k ní i dobíječka, je maličká, s vlastním displejem nebo možností přehrávání na velké obrazovce, atd. Dá se použít doma (třeba ve vašem případě), nebo se využije v autě a tak to není ztracená investice,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]