Nejste přihlášen/a.
a tvrdí, že kontakt z této úrovně nechce posouvat někam dál, že mi nevěrný nebude. Přestože mu řeknu, že se mi to nelíbí, aby s tím přestal- už jen proto, že uvede, že je volný, takže té druhé lže - pokračuje časem s jinou. Přemýšlím, jestli to vůbec považovat za nevěru a proč to vlastně někdo dělá? Docela tím trpím, ale asi to nechám být.
Díky za názory.
Já si myslím, že jeden partner by měl bý pyšný na toho druhého. A nestydět se za něho. Toto co dělá, není důvod k hrdosti. A taky mi to podsouvá myšlenku, Kdo lže, ten i krade. Má nějak nedobře posunuté morální zásady a pravidla. A ještě- jednou lump, vždycky lump. Udělal to jiné, udělá to vám.
Vlastně mu nestojíte za to, aby se vzdal takové věci, která na první pohled vypadá jako hovadina. Ale není. Svědčí to o jeho "chlapských" zásadách.
Myslím si, že mu nikdy nebudete moci na 100% věřit. Záleží, co od něho chcete a co od něho očekáváte. A také, jak za to platíte. Řešení je jen na vás.
Ahoj,
vám se to nelíbí, vy s tím musíte něco udělat. Myslím si, že pokud přítel i nadále a přes vaše "upozornění" to dělá dál a opakovaně, řešila bych to radikálně. Nebudete přeci čekat, až si najde za vás náhradu. Lže nejenom vám, ale i té druhé ženě nebo druhým ženám. Podle mě je to určitá forma nevěry, ale těžko soudit, neznám vás. Dělá to proto, že se nudí, případně je nespokojený ve vztahu s vámi. Nenechávejte to bez povšimnutí a řešte to. Vážíte si sama sebe? Tak jednejte! Někdy je lepší žádný přítel, než všelijaký, kterému nemůžete věřit.
Ahoj Lenine:D/to je tedy přezdívka/:DMy nevíme,jak jste s přítelem dlouho,zda máte spolu třeba i děti...To je posléze samozřejmě horší...Proč to chlapi vlastně dělají?No,přece proto,aby se nenudili,aby si dokázali,že jsou stále použitelní,a samozřejmě,že si tím zvyšují svá egaDělali to vždy,a dělat to budou,oni si musí zkrátka a dobře stále "hrát."Jsou tři možnosti,pokud tím trpíte-1)trpět dál.2)dělat to také.3)ukončit vztah.
Milá Lenin, pokládala jsem zde asi před týdnem otázku, zda někdo má zkušenosti se seznámením přes internet.Podala jsem si inzerát na seznamku spíš jen tak z dlouhé chvíle, protože nemám příliš možností k seznámení a blaze jsem doufala, že se mi někdy ozve nějaký normální muž, který bude za něco stát, nebude hledat flirt a nebude to ten věčný naháněč všech inzerujících žen, které doufají, že se tak lze seznámit.Ale ouha! Kdyby jste četla ty odezvy, tak prostě ti muži jsou doslova tragédi a dokonce se mi stalo , že mi na ten samý můj inzerát odpověděl asi 6x po sobě stejný muž z našeho města, který tráví na netu asi 24 h denně.
Takže bych snad byla na vašem místě v klidu, z toho nemůže být nic normálního.Asi se jen baví a dělá mu dobře, že si s ním někdo povídá a on se cítí být společenský .Promluvte si s ním o tom, co tam hledá, co si od toho slibuje a ať se vyjádří, co máte podle něho dělat vy s jeho zálibou.
Váš přítel si k Vám dovolí jenom tolik, kolik mu Vy sama dovolíte. Pokud mu dovolíte, aby Vás trápil ...
Je možné, že si "jen tak hraje", ale je také možné, že na seznamce hledá něco, co mu ve Vašem vztahu chybí.
___ Já bych to tak rozhodně nenechala:
Pokud ve vztahu něco chybí, bylo by dobré si o tom promluvit a společně to napravit.
Pokud Váš přítel "netuší", že Vám ubližuje, je potřeba mu to jednoznačně sdělit.
A pokud si to uvědomuje a jemu to jedno - je to vůbec rovnoprávný partnerský vztah?
doplněno 28.05.13 17:06:Oprava: ... a je mu ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.