Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr domény pro obchod s RC modely

Od: vlasatec* odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny rádce, připravuji nový druhý eshop s RC modely. Na trhu je velký přetlak eshopů s RC modely takže všechny zajímavé jsou již obsazeny a není to jako když jsem vybíral před čtyřmi lety.

Bude se jednat o nízkonákladový eshop s nízkými cenami, ale širokým sortimentem. Ten první obchod mám s širokým sortimentem, ale s velkou reklamou takže nemohou být nízké ceny.

Doména by měla být jednoduchá nejlépe s obsahem slov RC a MODELY. Měla by být také lehko zapamotovatelná... Zda je doména volná lze ověřit na adrese: domeny.cz/...

Děkuji moc... všem... :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Třeba mojercmodely.cz jsou volné, ale jistě víš, že klíčová slova v názvu domény nemají vliv na SEO ;)

hodnocení

2x
Stačí možná jen RC, dobře se mi pamatuje rcguru... Sice to mají drahé, ale docela přehledné. Klíčové jsou dobré stránky, kde jde zboží filtrovat, třídit. Když budu chtít zapamatuju si skoro cokoliv. SEO není všechno a rozhodně ne jen v názvu domény ;)
Klidně RCMaxi... Fík :-D
vlasatec*
hodnocení

RCguru jsou hodně solidní a zavedený. Děkuju za Tip :D

set
hodnocení

0x

dobrý článek o tom, jak vybírat jména domén

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]