Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podnik v likvidaci

Od: igor777 odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. V podniku kde jsem skončil k 15.dubnu mi nevyplatil mzdu. Bzl jsem si osobně pro výplatní pásek a žadal jsem aby mi bylo písemně sděleno kdy bude mzda vyplacena bylo mi řečeno že to se neví že podnik není ještě v likvidaci. Dále jsem zjistil nesrovnalosti na výplatním pásku které mi neodpovídá za odpracované dny v dubnu do 15.dubna.Mužeme jako zaměstnanci dát podnik do likvidace? Jak postupovat kolik nás musí být? Jak postupovat v případě špatně vypočtené mzdy? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Nemá smysl pod různými nicky zakládat opakované dotazy ke stejnému tématu.

Pro odpovídající i pro Vás je výhodnější, mají-li odpovídající všechny informace pohromadě.

Ve Vašem případě má zaměstnavatel čas až do 15. června 2013. Teprve pokud (dlužnou) mzdu do 15. 6. včetně nevyplatí, můžete 16. června začít jednat.

___ Insolvence zaměstnavatele (Portál MPSV):

Vyhledávání zaměs/...

Ochrana zaměstnan/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]