Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odmítnutí podpisu

Od: misap odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,potřebovala bych poradit.Přihodila se mi taková věc,na OSSZ jsem měla podepsat protokol o jednání ohledně vyjasnění situace, vzniklá kontrolou na neschopence. Přítel se tam " rozvášnil" trošku si zanadával i výhrušky padly. Odmítla jsem tam uvést jeho jméno a podepsat se pod to.Mám na to právo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobry den:)Samozrejme,ze mate,jste prece svobodny obcan.Pokud s necim nesouhlasim,nechapu,proc bych se mela podepisovat.

hodnocení

1x

Dobrý den. Ale ano, právo na to máte. Odmítnutí podpisu protokolu však neznamená, že je nepoužitelný pro další řízení, ani neplatnost v něm uvedených skutečností. Oprávněná úřední osoba, která protokol sepsala ale musí takovou skutečnost v protokolu zaznamenat.

2misap
hodnocení

0x

Pokud váš přítel jednal neoprávněně, urážel a vyhrožoval jiným, a vy se snažíte vyhnout zodpovědnosti, pak záleží na vašem svědomí.

Čas od času pracuji s lidmi, a mohu potvdit, že práce s nimi je opravdu senzace. Kvůli každé blbosti se rozčilují, uráží, jsou nepříjemní, dotčení, pořád by chtěli obcházet.. obdivuju osoby, pro které je to denní chleba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]