Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nástroje a možnosti pomoci při ztrátě bydlení

Od: fidonet* odpovědí: 5 změna:

Nějak jsem ztratil "nit" a nedokážu dát dohromady ty "nástroje".

Poradíte? Co jsou ty nástroje pomoci? Jedná se o směr sociální bydlení a nástroje pomoci.

nějak si to nedovedu poskládat co je těmi nástroji myšleno.

prosím zkusme brainstorming a plácněte co vás napadne. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Charita? Napadají mne hausboty v Praze pro bezdomovce přes Vánoce? Jestli jsem pochopil správně?

doplněno 29.05.13 20:51:

Já bych věděl, ale to tu nelze prezentovat. *andel*

fidonet*
hodnocení

Ano to jsou konkrétní pomoci, ale tady myslím "nástroje", což by měly být nějaké univerzální názvy jak pomoci.

Tento nástroj je tedy "poskytnutí přechodných ubytování"

a jaké třeba další nástroje?

jinak zatím dík

hop®
hodnocení

0x

Třeba podpora tzv. "sociálních bytů", tedy malometrážních, se standardním vybavením, s nízkým poplatkek za pronájem?

jamamba*
hodnocení

0x

Co nástroje sociální politiky?

doplněno 27.05.13 23:33:

Výplaty dávek, nástroje sociální pomoci...

hodnocení

0x

Je to pěkné slovíčko, za kterým si můžeme představit cokoliv. Ale jen do té doby, než se někde v mediích provalí, že v jeho stínu se schovávali ti, kteří peníze k tomu určené, použili na úplně něco jiného. Např. zpříjemnění vlasního života. *ee* Tak jako peníze EU, které byly určené na podporu snížení nezaměstnanosti. Smutný příběh.*plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]