Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trapani jak je to s koupáním?

Od: miri735* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chystáme se v září do Itálie k moři. Je to Sicilie oblast Trapani. Máte někdo skušenosti v této destinaci? A jak je to s koupáním v období září, jestli bývá slunečno a teplo. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Až tak dolů jsme nejezdili, navštěvovali jsme vícekrát poloostrov Gargano. Pokaždé na přelomu června a července. Loni však manžel podstoupil operaci a tak jsme si kvůli tomu museli termín předělat na přelom srpna a září. Moře bylo teplé, ale počasí už nestálé. Na obloze pluly mraky, které občas skryly sluníčko. Někdy bylo schované i půl dne. Často zapršelo, i když jen krátce. A také už foukal studený vítr, který jsme z předchozích let neznali. Tráva a rostlinstvo byly z horkého léta zprahlé, už toho mnoho nekvetlo, jak jsme byli zvyklí z června. Nejvíc mě chyběly buganvilie.

Zaplavali jsme si i se opálili, i když ne tolik, jako v předešlých letech. Bylo tam dobře, ale ty předchozí dovolené se nám přece jen líbily víc.

Ovšem Sicílie je zase ještě o dost níž a také počasí nemusí být každý rok stejné. Třeba budete mít vedra. Uvidíte, hlavně si to pěkně užijte.*slunce* Jaga.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, byl jsem kdysi na dovolené na tomto ostrově a právě v září. Mohu tento termím doporučit, protože je ideální. Sicílie není to samé, jako Itálie - je to ostrov jara, krásných lidí, nádherná příroda a památky i čisté moře. Já jsem tedy byl u Taorminy a Catanie, ale bylo velmi hezky. Nebylo vždy slunečno, ale pršelo jen jednou. Přes den teplo, v poledne horko a večer na dlouhý rukáv. A na výletě do Agrigenta jsem zažil 40 ve stínu. Myslím, že by bylo škoda proležet dovolenou u moře, protože Sicílie má co nabídnout a rozhodně je vhodné ji trochu poznat, ale záleží to na Vás a možnostech. Takže termínu září se není třeba obávat. Přeji Vám hezkou dovolenou. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]