Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nabudit partnerku k sexu

Od: ga* odpovědí: 3 změna:

V sexu jsem více méně zajíc, proto bych se chtěl zejména zde přítomných dam zeptat, co musí muž učinit proto, aby si o vás dostatečně řekl a dostaly jste tu správnou chuť na sex.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

1x

To je velmi individuální a nikdo vám tu nedá návod, o kterém by mohl s jistotou říci, že bude fungovat na vaši partnerku.

Předpokládám, že vám jde o sex se ženou, se kterou již máte máte nějaký vztah a že nejde o váš první společný sex.

Ideální je navodit pocit klidu a blízkosti. Žádná zaplá televize, žádné bublající hrnce na plotně, jemné dotyky, objetí, hlazení. Prostě mazlení, nejprve nevinné, oblečené. Jistě pak uvidíte, zda partnerka stojí o něco více.

Hlavně mějte na paměti to, že ppokud bude mít vaše partnerka náladu na sex méně často, než vy, měl byste s epřizpůsobit vy, vynucování si sexu, nebo její pocit, že to dělá z povinnosti, by vám neprospěli.

pb®
hodnocení

1x

Po téměř devíti letech soužití je pro mě největší afrodiziakum, když chlap uklidí :). Naopak, pokud se o víkendu hned ráno vyloží u televize, zatímco já běhám kolem dítěte a snídaně a nevím, kam dřív skočit, zaručeně mě tím nas... a není nic.

ivik*
hodnocení

1x

Všeobecně mě na mužích přitahuje, když o sebe dbají, jsou oholení, navonění kořeněnou vůní, mají hezké elegantní oblečení a pak i doma to nejsou šmudlínia a jsou to chapi, jak mají být.Pak když je pozorný, poslouchá, co říkám, je něžný a umí krásně obejmout jako v romantickém filmu...Ach jo, ale co ta realita kolem nás?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]