Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se rozejit spravne

Od: willianor* odpovědí: 7 změna:
ahoj, dnes jsem si sedla s kamoskou a slovo dalo slovo a dosli jsme na tema (ona) " chci se rozejit s klukem ale nevim jak." mensi info: jsou spolu 21 mesicu takze necele dva roky on uprednostnuje vse kromne ni (uprednostnuje alkohol, kamarady, volny cas straveny jinak nez s ni, spanim, cucenim na televizi,...) sex nemeli uz jakou dobu at dela co dela tak on nehce dokonc ji qni neobejme ani ji neda pusu dokonce kdyz on spi a ona se k nemu prituli tak on ji v spanku odstrkuje toto nemusi byt umyls ale normalni to neni (neni impotentni ani gay ani nema bokovku 100%overene) kdyz se s nim bavila ze to tak nejde ze v paru se nema snazit jen jeden a druhy se nema jn vest a ze by chtela aby on o ni jevil trochu zajem treba aspon pusu kdyz nekam jde nebo tak neco od te doby se trochu snazi ale porad je to vesmes stejne a ji uz to prestava bavit a chtela by to ukoncit. ja osobne jsem nevedela jak ji muzu spravne poradit ale ujistila jsem ji v tom ze to tak opravdu nejde znam osobne i jejiho pritele a vim ze co mi rekla je pravda takze nic nezvelicila. takze ma otazka zni " jak by jste takovy vztah ukoncili?" jeste dodatek ma ho rada ale uvedomuje si ze to nema cenu jelikoz on po rozhovorech s ni (asi pet rozhovoru na toto tema) a pokazde se snazil max tak 14-nact dni a pot zas to same jak pred rozhovorem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

V téhlete situaci, když je muži všechno přednější než ona, když se nechovali jako pár, myslím si, že by se mělo vést co nejméně řečí. Žádné vysvětlování, žádné omlouvání, žádné chlácholení. Blablabla. Nic. "Promiň, přestala jsem tě mít ráda, odcházím. Nechco ti ublížit, ale už s tebou nechci být." *stop*Tečka. Žádné týrání sebe i jeho výčitkami, slovíčkaření, které stejně nic neřeší. Nedat se zatáhnout do plkání! "Ahoj, měj se hezky" Odchod! ;) Rozhlédnout se, usmát se, vykročit s rovnými rameny!

doplněno 26.05.13 12:18:

Souhlasím s Kapičkou, jen se obávám, že uražená ješitnost a hrdost nedovolí muži se na chvíli chovat přátelsky a přijmout nabízené přátelství. Za pokus to však stojí. ;) Znovu opakuji, nedovolit žádné diskuze! To se potom člověku klepou nohy, ruce, vnitřnosti. Tlak je úplně nahoře a srdíčko dostává zabrat. Proto, co nejrychleji a nejméně bolestivě.

hodnocení

2x

Ahoj. Záleží na tom, co si pod pojmem rozejít se "správně" kdo představuje. Co je správné pro jednoho, nemusí druhý za správné považovat. Podle mne je správné to, udělat věci tak, jak je cítím. Takže pokud kamarádka ví, že to nemá smysl, ať jedná na rovinu a neprotahuje vztah, ve kterém zůstat nechce. Stává se to, že věci nevyjdou tak, jak bychom chtěli. Prostě si představuji vztah a přístup partnera jinak, je mi to líto, ale my dva se k sobě prostě nehodíme. Půjdeme si každý svojí cestou...Tak bych to udělala já, nechodila bych dlouho kolem "horké kaše"...

iz*
hodnocení

1x

Jak se správně rozejít?

Slušně!

Žádné výčitky, žádná předhazování apod.

Prostě nejsem ve vztahu spokejena, mám jinou představu o trávení času a chování partnerů k sobě navzájem.

willianor*
hodnocení

dekuju za reakce kamoska tu sedi vedle me a taky si je precetla a nezbyva ji nic nez souhlasit a chtela by dodat zda je teda namiste rozhod kdyz si predstavite takovy vztah jak jsem zde uvedla a pod slovem "spravne" je myslene to aby on pochopil ze i pres jeji snahu to dat dokupy on nejevil zajem aby ji to pote njak nevicital ze to ona je ta co se na to vys**la a mu tim ublizila jlikoz oni spolu pracuji v zamestnani kazdy jinde ale u stejne firmy aby se nestalo to ze zacnou z jeho strany pomluvy jaka neni p**a a podobne nechtela by odejit z prace. a s nim by taky nechtela byt za zle klidne se pozdravit casem i nkam sednout na kafe ale ne uz vztah popripade by se spokojila i s ignoraci

Přesně, jak píše Babkazov. Žádné velké řeči kolem toho, ukončit to 2 větami, slušně, bez emocí.

On se na ní zlobit nemůže, že ona to ukončila. Chyby jsou v něm a pokud jde skutečně o alkoholismus tak pryč a co nejrychleji. Takový člověk nikdy nebude dobrým partnerem. Leda v případě léčby. A to je běh na dlouhou trať, navíc s nejistým výsledkem.

Když ti dva spolu pracují u jedné firmy, omezila bych to na obyčejné AHOJ při setkání. Nic víc. Proč by s ním měla chodit na kafe? Není důvod. A pokud on ji bude pomlouvat, i vulgárně, soudní lidé jistě brzy pochopí, kde byla chyba a budou věřit jí, že udělala dobře. Pokud, jak píšete, on bude používat veřejně o ní slova jako p... a vy..., bude to jeho vizitka a každý pochopí, že je hrubián a sprosťák. A budou fandit jí, že se na něj vykašlala. Jaga.

Zase jen můj názor a pohled na věc, když dovolíte: Nikdo nemůže nikoho do žádného vztahu nutit. A když je člověk ve vztahu nespokojený a trápí se a druhá strana nemá žádnou snahu pracovat na tom, aby vztah vyhovoval oběma, pak to opravdu nemá smysl. Výčitky nejsou na místě, stává se to, že se lidé rozchází i po delší době. Druhá strana se s tím musí vyrovnat a respektovat rozhodnutí Vaší kamarádky. Pokud je to jen trochu rozumný chlap, pak jí pochopí a nesníží se k pomluvám atd. Kamarádka mu může říci, že vzhledem k tomu, že se budou setkávat v zaměstnání, uvítala by, kdyby mezi nimi nebyla žádná zloba a zášť a navzájem si nijak neškodili. Vždy je vina na obou stranách, za vztah jsou odpovědní vždy oba. Toto by si měli prostě vyříkat mezi čtyřma očima a netahat to do zaměstnání atd...

pavel77*

a kolik ji je? pokud hledala tak dlouho rozumné důvodu proč zůstat...a teď hledá rozumný důvod proč odejít...ve svém srdci se uz aniž by to věděla rozhodla...

Néže bych zrovna někoho hledal...jsem v cizině...ale můžeme si psat..tak ať dá vědět :) P.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]