Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobrý seriál

Od: lamel odpovědí: 10 změna:

Dobrý den chtěl bych typ na něáký dobrý seriál nejlépe sci-fi anime nebo sitcom ale nechci nic známého jako např.Doctor who,Star gate,HIMYM,TBBT,Red dwarf,Futurama,simpsonovi,scrubs,chuck,hra o trůny,black books,merlin,naruto,bleach,supernatural,arrow no prostě něco né tak známeho ale přesto dobrého.Děkuji předem.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Děkujeme za reklamu*cteni*

hodnocení

0x

Cougar Town (od tvůrce Scrubs) :)

doplněno 25.05.13 12:33:

a rozhodně IT Crowd

lamel
hodnocení

Mohu se zeptat na IT Crowd je lepší dívat s titulkami nebo českým dabingem?

kangaroo*

Dabing je good, ale to záleží na tobě stáhni si obě verze a uvidíš

Dabing je good? :D Tak takto jsem se dlouho nepobavila. Dabing u IT Crowd je tak špatný, že pokaždé, když to v TV opakovali, tak to dali s titulky!

Doporučím: Misfits (jak dabing, tak originál), Community (originál), Torchwood (spin-off Doctora Who, ale není třeba znát DW, pro pochopení Torchwoodu, originál), Jekyll (je jen originál), American Horror Story, Coupling (originál)...

doplněno 25.05.13 23:08:

No, jasně... na Firefly jsem zapomněla! *bzum*

dzordz*

Misfits jsou geniální.

Jinak mi v tomhle výčtu chybí ještě Firefly (+ Serenity), Carnivale a Twin Peaks.

Dole zmiňovaná Akta X a Krajní meze bych dneska už asi psychicky nedal. Ale to ostatně ani Přátele a Simpsonovy.

doplněno 25.05.13 19:52:

Jo a taky Sherlock, 2011/12 britská minisérie, převedená do současnosti

kangaroo*
hodnocení

0x

Akta X

Krajní meze

Krok za krokem

:)

S tímto výběrem souhlasím, hlavně Krajní meze jsou naprosto dokonalé, i když ne moc optimistické. Akta X - nemám rád řady, kde už není Mulder, to už je tak trochu uměle nastavovaná kaše. K tomu bych doporučil jako takovou jednohubku nejlepší scifi Firefly, možná ST TNG, staré řady Knight Rider.

vlasatec*
hodnocení

0x
chybí mi tam klasika Přátelé

hodnocení

0x

za scifi muzu doporucit ne tak znamou Farscape

za krimi Life, cesky Na dozivoti, ale doporucu to videt v originale (a to jeste HDTV zaznam, ne dvdrip)

za cesky sitkom nedam dopustit na Comeback - ale to je dle chuti :oF

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]