Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní tetování henou

Od: lucinkaio odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, nevíte, kde se dá nechat udělat kvalitní tetování henou? Myslím to, které vydrží nejméně měsíc (i za podmínky, že se s tím budu koupat v moři či bazénu)? Nejspíš asi v nějakém tetovacím salonu, ale kdekoliv mi můžou říct, že to vydrží hodně dlouho, ale pak se to po první sprše smyje...

P.S. snažila jsem se na internetu dohledat, jestli se dá koupit henna přímo> jednou jedna známá měla tekutou henu v malé lahvičce a přímo v tom bylo kreslítko..na internetu jsem vůbec nic nenašla *nevi* (kreslila bych si něco sama) našla jsem leda nějaké prášky, které se rozmíchají s vodou... ale barvu takhle rovnou jsem nenašla, neporadil by mi někdo?

Prosím, prosím, smutně koukám, poraďte ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kašli na henu,dej si klasiku. Když s rozumem vybereš motiv a místo,je to kůůůůůůůůůůůůůůůůl. *palec*

lucinkaio
hodnocení

Né díky.*stop* Pravděpodobně jste pokérovaný až na zadku, mám pocit *placni* ale já nechci být "kůl" ani cool, chci prostě něco decentního a hezkýho na léto ;)

Kdepak,jedna malá kérka na místě které se dá schovat,a nelituji. Ale nikomu nenutím.;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]