Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznám název filmu

Od: thommy odpovědí: 3 změna:

Tenhle film je už starý, viděl jsem ho tak před 13 lety jako kluk, takovy na dnešní poměry slabý, ale tehdy se mi dost líbil. Bylo to o nejakých vojácích z budoucnosti (myslím, že byli 4), kteří se vraceli časem do současnosti aby nečemu zabránili a měli na to tuším 40 hodin. A měli u páteře voperované výbušniny, které je po těch 40 hodinach měli zabít, nevím proč. Jeden po druhém tam umírali až zbyl jeden, ten tomu nečemu zabránil, ale nakonec tam vybuchl taky. Byl bych moc vděčný za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gobol
hodnocení

0x

Opravdu netuším co by to mohlo být za film ale zkus prohledat tagy cestování časem na csfd jestli si to doted neudělal.

thommy
hodnocení

To jsem zkoušel a nic. On to byl nějaký béčkový TV film, ale mě se to tehdy strašně líbilo

hodnocení

0x

A prohlížel jstetohle? filmy.showbiz.cz/...Letmo jsem se díval a nenalezl, ale je tam přes třisa výsledků a na to nemám nervy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]