Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praha - šaty na promoci

Od: drnd odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

nedal by mi prosím Vás někdo tip na obchod, ve kterém prodávají společenské šaty na promoci, které by byly cenově dostupné tj. do 2000 Kč? Nejsem z Prahy, takže mě napadá akorát tak styl Orsay, Camenau, ale tam moc šatů zrovna nemají.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blbablondyna*
hodnocení

0x

Ja koupila v Bonprixu na netu, behani po hadrech me nabavi. A stejne zrovna tohle je druh hadru, co mi bude viset a brecet ve skrini, ze nikam nemuze

pravnik*
hodnocení

0x

Zkuste menší obchody - butiky, třeba v Kotvě, DBK, nebo v dalších obchodních centrech

kokyno*
hodnocení

0x

Koupila jsem v malém butiku, který byl buďto v Kotvě, nebo v Bílé labuti, už jsem zapomněla... Byly tedy o něco dražší, protože jsem počítala s tím, že je na podobné příležitosti budu nosit příštích dvacet let. Ale řekla bych, že byl k mání i výběr šatů do dvou tisíc.

I když je pravda, že to bylo v zimě, to je o něco větší výběr.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]