Nejste přihlášen/a.
Prosím, existuje úřad, který by mi pomohl zjistit datum a místo úmrtí mého příbuzného? Vím pouze datum a místo narození. Díky za radu...
Dobrý den, záleží jak dlouho je daná osoba mrtvá. Pokud to bude do cca 20 let, tak bych se mohl zkusit podívat, jestli ještě není v databázi, ve které hledám osoby, po kterých tu tazatelé pátrají. Nic ale nemohu slíbit. Napiště mi sem nebo vnitřní poštou jméno, příjmení a datum narození a já to zkusím.
vážený, ponechám stranou, zda jste policajt nebo máte přístup do ceo-čka, sám víte, že to co tu nabízíte je protiprávní, ostatně předpisy jsou sušina, a hodně lidí moc nedojímají,
ale děsí mě představa, že si sem anonymně napíše např. hovado, co posledních 15 let tyranizovalo svojí bývalou manželku, a vy mu vytroubíte, kam se od něj konečně odstěhovala, nebo třeba utajený svědek, jehož jméno se někdo dozvěděl, a vy mu tu napíšete i adresu..
zkuste nad tím přemýšlet, i cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností, sobectvím a tyranií lidské zloby...
Dobrý den, pátrala jsem po internetu. Potřebovala bych najít místo úmrtí mého dědy. Taťka žije, ale nemá žádný kontakt už od dětství a ani žádné jiné příbuzné, kteří by věděli kdy a kde jeho tatínek zemřel. V místě narození dědy nezemřel, takže vůbec nevím kam směřovat hledání. Mohl by jste mi prosím pomoci tam se nasměřovat v pátrání. Děkuji. S pozdravem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.