Nejste přihlášen/a.
bit.ly/10TWdCd
Jde mi hlavně o ty nahoře - ty se mi líbí více, ale chci si koupit oboje a střídat je s tímto nebo podobným outfitem.
Předem díky za všechny názory
Chci to nosit jako běžné oblečení do školy, do města atd.
doplněno 22.05.13 20:54:A můžete mi tedy, prosím, doporučit nějaké konkrétní boty k tomuto outfitu, ať vím čeho se zhruba držet?
Nahoře máš odkaz
Tak to teda nevím, mě se boty ukazují normálně...
K otázce - ty druhé boty se k outfitu moc nehodí. První taky ne, ale jsou o něco lepší. Kdybys měl k takového tričku rifle, hodily by se oboje, ale s těmi polosvátečními kalhotami nevím, nevím.
Mě se více líbí ty nahoře, ale jde mi především o to, které se víc hodí k tomu outfitu, ne které jsou hezčí samy o sobě...
Ano, to jsem pochopil, podle mne se k outfitu hodí oboje přibližně stejně, a jsou i podobně zbarvené, proto jsem vybíral "v druhém kole" podle tvaru. Ale nejsem znalec, dejte na svůj dojem a vkus...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.