Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradte mi prosim

Od: sandulka odpovědí: 1 změna:
Ahoj,chodim s jednim klukem asi 4mes a jsem do nej hrozne moc zamilovana!On mi vubec nechce rict co ke me citi,ponevac mel holku ktera mu hrozne ublizila a prej uz nechce proste nic vaznyho..Spousta lidi mi rika ze si mysli ze me ma jen do postele i moje mamka si to mysli..Ale ja nevim nedokazu to poznat kdyz ho miluju.Jak mam z nej dostat co ke me citi?A jak mam poznat jestli me ma jen do postele?Prosim poradtemi nejlepe na mailika diky moc!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

kaacenka
doplnit odpověď
hodnocení

0x
No tak jestli jste spolu 4 mesice a on se nijak nevyjadril...a vsichni okolo tebe rikaji, ze to nema cenu..tak z vlastni zkusenosti bych ti radila, abys tem lidem fakt verila. Ty mas ruzovy bryle a treba si neuvedomujes, ze te jen vyuziva..zkusila bych se ho na to primo zeptat, rict mu, ze nejsi ochotna mit s nim dal jenom nezavaznej vztah a ze pokud te nemiluje, bude lepsi rozejit se. Drzim palce..:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]