Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se jen zeptat na váš názor.
Jsem z přítelkyní už přes 3 roky. Nedávno jsme se pohádali, tak si mě smazala z facebooku...když jsem ji řekl že už je vše v pohodě a ona taky...tak ať si mě přidá..ale nepřidala dokonce se strašně brání i kdyby to mělo znamenat nevím co
asi i rozchod...jedná se o to že nemůžu za ní přijít i do práce...byla nedávno na nějakém večírku s lidma s práce a přidala si jich hodně na FB...Proč ale tají náš vztah?
Nejedná se mi o pitomí facebook ale o to proč mě tají a nemůžu za ní přijít i do práce..
Co myslíte vy...jak jsem na tom?
díky.
S facebookem zkušenosti nemám, nebyla jsem tam, nejsem tam a nebudu tam. Nebylo by nejlepší si promluvit se slečnou? Jen ona ví, jak to je.
Proč za ní chcete lézt do práce? Je tam přece v zaměstnání a je tam od toho, aby pracovala. Ne abyste ji zdržoval. To by taky kvůli Vaší zvědavosti mohla o tu práci lehce přijít. A je málo prací, kam lze za někým soukromě přijít. Snad někde v kanceláři. Ale jen těžko navštívíte v práci lékařku či sestru v nemocnici, strojvůdce, nebo třeba učitelku. Když operují, řídí vlak nebo učí plnou třídu dětí, nemohou se věnovat Vám. Tak to pochopte, co byste u ní v práci asi viděl?
Když jsem dělala u Japonců /veliká přísnost na všechno/, měli jsme ve smlouvě přímo zakotveno, že za nikým NESMÍ přijít nikdo zvenku. A také se to dodržovalo. Jaga.
Vážený tazateli, na tuhle otázku Vám nejlépe odpoví právě vaše přítelkyně. Nechoďte kolem horké kaše, v klidu si s ní sedněte a prohovořte to.
Ani já ani nikdo z kolegů nejsme jasnovidci a Vaší přítelkyni do hlavinky nevidíme. Takže můžeme maximálně spekulovat a to nemá smysl. Pro fundovanou odpověď musíte jen a pouze za přítelkyní.
Jsi s přítelkyní 3 roky, ale věci s ní řešíš přes FB? Nechápu. Takovéhle otázky se řeší z očí do očí s tím, koho se to týká. V práci jsme od toho, abychom tam pracovali a ne aby tam za námi chodily soukromé návštěvy, zdržovaly, odváděly pozornost od práce a narušovaly pracně vybudované renomé.
Jaguško.
Nedávno jste se pohádali a pak jste své přítelkyni řekl, "že už je vše v pohodě". Je opravdu všechno v pohodě (nevnímá Vaše přítelkyně situaci jinak)?
Já zkušenost s FB mám. Nepoužívám jej příliš často (párkrát za čtvrt roku) a ve virtuálních přátelích mám lidi, s nimiž nejsem v jiném kontaktu. Lidi, s nimiž se mohu vídat, na FB mít nepotřebuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.