Nejste přihlášen/a.
Pěkný den, parkuji před domem, kde je omezený počet míst a místo je dané parkovací kartou. Mnohdy se místo fakt nenajde a pak je parkování docela oříšek. A dnes přijedu domů a na jediném "volném" místě stojí s autem chlap, máme před sebou totiž spořitelnu a tak lidi běžně parkují na "našich" místech, i když mají o kus dál parkoviště a vedle park. míst s kartou je asi 12 placených míst. Po slušném poprošení, zda by odjel, protože budu parkovat, jelikož tu bydlím, se mi dostalo velmi arogatní odpovědi, kdeže je jako nějaká cedule, a po ukázání (ani se tím směrem samozřejmě nepodíval), ještě arogatněji odvětil, že žádnou nevidí. Tak jsem ho jako správný cholerik poslala na hodně tmavá místa, protože věřím, že být 100kilový chlap, tak si tak nevyskakuje.
No, ale otázka zní - můžu v tomhle případě volat městskou policii, že mi někdo blokuje parkovací místo, a dotyčné auto si vyfotit?
Děkuji
Martino pokud je tam cedule, že jde o vyhrazené parkoviště a je napsané pro koho tak jistě můžeš MP volat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.