Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokování parkovacího místa - volat MP?

Od: martinaa* odpovědí: 6 změna:

Pěkný den, parkuji před domem, kde je omezený počet míst a místo je dané parkovací kartou. Mnohdy se místo fakt nenajde a pak je parkování docela oříšek. A dnes přijedu domů a na jediném "volném" místě stojí s autem chlap, máme před sebou totiž spořitelnu a tak lidi běžně parkují na "našich" místech, i když mají o kus dál parkoviště a vedle park. míst s kartou je asi 12 placených míst. Po slušném poprošení, zda by odjel, protože budu parkovat, jelikož tu bydlím, se mi dostalo velmi arogatní odpovědi, kdeže je jako nějaká cedule, a po ukázání (ani se tím směrem samozřejmě nepodíval), ještě arogatněji odvětil, že žádnou nevidí. Tak jsem ho jako správný cholerik poslala na hodně tmavá místa, protože věřím, že být 100kilový chlap, tak si tak nevyskakuje.

No, ale otázka zní - můžu v tomhle případě volat městskou policii, že mi někdo blokuje parkovací místo, a dotyčné auto si vyfotit?

Děkuji:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Martino pokud je tam cedule, že jde o vyhrazené parkoviště a je napsané pro koho tak jistě můžeš MP volat.

martinaa*
hodnocení

Ano, cedule tam je. No, měla jsem to, blbec, udělat, a s úsměvem. Jenže co pak? Policajti sice mají služebnu 150m od nás, ale přijeli by až za 10 minut. Mezitím by byl chlap vysmátý pryč a asi by neřešilo nic...

fribble*
hodnocení

0x

Píšeš o vyfocení, pokud možno auta i řidiče - to by mělo MP stačit.

martinaa*
hodnocení

A co s tím udělají? Nemávnou jen tak rukou? Protože když to všem takovým hajzlíkům prochází, tak se asi budu taky chovat jako hovado, nebo už nevím. Neříkám, že jsem nikdy nezaparkovala blbě, ale rozhodně jsem neměla arogatní kecy jen proto, že proti stála holka.

xyxyxyxy
hodnocení

0x

Pokud to místo máte opravdu vyhrazené, pak jedině na hrubý pytel hrubá záplata. Prostě postavit auto napříč těsně za něj, aby nemohl vyjet. A pak se buď bavit z balkonu tím, jak se vzteká a snaží se odtamtud dostat, případně si ho u toho točit nebo fotit, nebo si zavolat ty policajty.

martinaa*
hodnocení

To mě nenapadlo*smich* Jsem blbec, mohla to být větší sranda...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]