Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud někdo nečte obchodní podmínky e-shopu, tak je to stejná chyba, jako si nepřečíst nějakou smlouvu. Ale, je to chyba toho člověka. Někdy jsou ty obchodní podmínky "zajímavé". Může tam být třeba smluvní pokuta za neodebraní objednaného zboží nebo něco nekorektního o záruce a reklamaci. Setkal jsem se s e-shopem na prodej mobilů, který se tvářil dost honosně, ale až v obchodních podmínkách bylo uvedeno, že jde o bazar (a záruka 6 měsíců). Pokud jde o různá fóra, tak tam si nedovedu představit tu vymahatelnost pokuty. Zdravím!
Nad obchodními podmínkami je zákon. Tzn. ikdyž si tam dají jakkékoli zkrácení záruky či poplatky, tak jsou VOP neplatné. Ale schovat se tam určitě něco dá, lze to obejít i jinak viz O2 kdy jsem zrušil balíček (který jsem měl v akci s 50% slevou) služeb den před zůčtovacím období aby mi následní období neběželo a oni mi za ten předcházející měsíc naučtovali 100% protože jsem nedodžel VOP kde mají infomraci, že musím balíčet využívat celé zůčtovací obodbí abych měl na slevu nárok.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.