Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
měla bych dotaz asi spíš pro chlapy. Dá se sehnat břitva pro leváka? Můj muž má vousy jako dráty, jakákoliv žiletka mu nevydrží dýl
než na dvě oholení. Tak tady diskutujeme, jestli by nebylo lepší vousy opálit letlampou
Vzpomněl si, že jeho otec se holil břitvou a nemohl si to vynachválit, ale má obavu, že by se pravou rukou podřezal.
Díky za rady, Lucka
Když jsem přišel z vojny, tak jsem se asi dva roky s břitvou holil. V letech 60.tých se ještě dost chlapů holilo břitvou. Nikdy jsem neslyšel o tom, že by byla břitva pro leváky, břitvu je možno držet zrcadlově obráceně. Oholení bylo perfektní, kůže byla maximálně hladká. Nechal jsem toho proto, že holení trvalo déle, než žiletkou. Ale už tenkrát někteří chlapy říkali, že se holí břitvou, protože mají hodně tvrdé vousy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.