Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návštěva dcery u otce

Od: jita* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,jsem pár měsíců rozvedená mám dceru 10 let,otec navštěvoval dceru u nás doma,protože je velice citlivá,včera jela poprvé na návštěvu k otci a jeho přítelkyni.Přijela domů a ta šílená změna v chování mě zaráží,Dcera nemluví,když se na něco zsptám jen zabručí,nechce se o ničem bavit,Celý den seděla zamyšlená,ani nechtěla hrát žádnou hru,jen seděla,Myslela jsem že k večeru ji to přejde ale nic se nezměnilo,Dcera si vždy hrála s přítelem který sem chodil na návštěvu,každý den mu psala sms jestli zase prijde a bude hrát člověče,najednou šílená změna,přijela,ani přítele nepozdravila,se mnou nemluvila,Přítel odešl a poslal ji sms jak bylo zvykem na dobrou noc ona položila mobil a ani neodepsala a ještě třed návštěvou otce psala príteli furt.Ani se mnou se nebaví a když tak chladně,Nepřišla mi dát ani pusu na dobrou noc,Jen volala tatínkovi a s ním se bavila normálně.Co si mám o tom myslet?Jsem z toho vyřízená

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

axlik*
hodnocení

3x

Také přeji večer, v jejím věku je dost lehké jí něco "naočkovat". Nevím co mezi vámi bylo a co vedlo k rozvodu, ale pokud se otec cítí třeba ukřivděně, mohl jí nakrmit nějakou nepravdou a ona se kvůli tomu chová takle, chtělo by se zeptat přímo jí co se děje a jak nic nepoví tak zřejmě otce. Vylívat si na dítěti pokažený vztah opravdu není dobrý!

doplněno 19.05.13 22:19:

pt: já bych nedokázal nic neříct, už jen proto, že bych nechtěl, aby mi někdo narušoval rodinu. Ale od toho je poradna, sejde se víc názorů no :)

pt®
hodnocení

2x

Jítko, píšete, že jste z toho vyřízená, natož to malé děvče, taky má hlavičku zamotanou. Jitko, nic jí neříkejte, na nic se neptejte, nedejte na sobě nic znát. Dávejte ji najevo svou lásku, obejměte ji a řekněte, že ji máte moc ráda a chovejte se, jako by se nic nestalo. Sama se s tím snad srovná, ale nechejte ji v klidu, aby danou situaci vstřebala. Nic neříkejte proti jejímu tatínkovi a buďte trpělivá. - pt

jita*
hodnocení

ptal jsem jí co se děje ale mlčí,Nebaví se,chtěla jsem ji obejmout jako vždy a říct že je moje kočička ale odstčila mě,Proti otci neříkám nic,naopak se snažím aby dcera byla v pohodě,s otcem jsem mluvila a ptala se co stalo že se chová hrozně-tvrdí že nic že byla v pohodě,jen mi řekl že mu vadí že si dcera pise sms s přítelem,stalo se to že když dcera jela s otcem v autě tak napsala přítelovi jak se máš a on jí odepsal, manžel od nás odešel za svojí přítelkyní která nemůže mít děti je o třicet let mladší od manžela bívalého,dcera odchpd otce těžce nese

doplněno 19.05.13 22:27:

oprava-bývalého

pt®

Jitko, musíte se ovládnout. Už se jí na nic neptejte, nechte to být, ráno moudřejší večera. Nic nejde změnit ani silou ani mocí, vím, že je to pro vás obě nová situace s kterou se musíte srovnat. To víte, už to bude vždycky jiné, než byla rodina, ve které ta malá vyrůstala, to její zázemí, ta její jistota se rozplynula. Musí přijít na to, že ne napořád, že má mámu, že to zázemí a jistotu má stále, jak u Vás, tak u tatáty. Všechno má svůj čas. - pt

hop®
hodnocení

0x

Nemuselo být nic "naočkováno", třeba si holčina znovu uvědomila, že má svého tátu ráda, a neví jak se s tím srovnat. Já jsem nedávno řešil trošku jiný problém, zkamarádil jsem se s devítiletým kamarádem a tím že jsem zas odjel jem mu docela rozhodil psychiku, a to s ním nejsem nijak pokrevně spřízněný, jen jsme si nějak "sedli" jako kámoši, pak na věkovém rozdílu tolik nezáleží...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]