Finanční ohodnocení

Od: Datum: 19.05.13 16:06 odpovědí: 6 změna: 19.05.13 23:34

Ahojj potřeboval bych poradit ;)

Oslovila mě firma, zda u nich nechci pracovat, napsal jsem jim, že za zkoušku to stojí. Napsali mi jaké finanční ohodnocení za práci bych si představoval. Píše se částka hrubá, nebo čístá (mzda)? píše se víc nebo míň? děkuji ;)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: mowla*
Datum: 19.05.13 16:13

Píše se hrubá (u čisté nikdo neví, jaké budeš mít - případně, odečty).

A píše se o něco víc, ale ne o moc - přiměřeně podmínkám a práci a zkušenostem a dovednostem... ;)

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 19.05.13 16:14

Já bych napsala částku, jakou si za svoji práci opravdu představuji, v čistém. Nesmlouvala bych jak na trhu.

doplněno 19.05.13 16:28:

No, proč ne. Jestli si tolik představuješ, tak jim přece nenapíšeš 10.000,-Kč ;). Dolů se s platem dá jít vždycky, nahoru to jde hůř.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: jajin
Datum: 19.05.13 16:26

takže jim napsat,že si představuju 27000kč? :D ;)

Od: askmenow*
Datum: 19.05.13 17:05

Pokud ti to za danou práci připadá reálné, tak ano.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 19.05.13 17:17
avatar

Jak píše Mowla, uvádí se hrubá mzda z důvodů výše uvedených. I v pracovní smlouvě máš uvedenu hrubou mzdu.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: pearmonik*
Datum: 19.05.13 23:34
Proste napsat to slovy ze chces cisteho tolik a tolik nebo hrubeho xxx, personaliste nejsou retardovani a prevedou si to a zalezi kolik je na pozici uchazecu a jak moc te chteji. Pokud jsi sam a veris si a mas vic nabidek tak nesetri, pokud tam je dav,nezamestnanost a nemas praxi a neveris si tak o dost mene a i to pak moc nepomuze. Neni to zadna veda,prijimaji te bezni lide co premysli stejne,chteji hlavne skvele zamestnance ala superman a moc nepreplatit
Ohodnoceno: 0x
 

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.