Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, byla bych ráda za váš názor. Už asi měsíc je na mě a na zbytek rodiny babička hrozně protivná. Bezdůvodně. Děda s babičkou třeba mámě řekli ať ráno uklidí půdu ale mamka měla po noční (pracuje v nemocnici) a byla vyčerpaná tak šla spát a neuklidila to. Babička s dědou přiletěli mámě vynadat a že prý nestojí za nic že je blbá. Nám v domě babička zakázala mít psa. A potom mi nadává že nechodím ven a říká mi že jsem fakt hrozná.. Že nedělám nic než sedím u pc. A to že každý den 4 a pul hodiny tvrdě cvičím v tanečních ji nezajímá. Ona sama má psy a já ani nikdo z rodiny si je nemůže pohladit. Nikdo komně jí a dědy s nimi nikdo jiný nesmí jít ven nebo si s nimi hrát. Pořád má takové hloupé kecy. Na všechny je kromě dědy je prostě ůplně protivná! My jsme na ní prostě hodní pomáháme ji a za pomoc řekne akorát hmm. To je všechno žádne děkuju od ní nikdy neuslyším. Nenapadá vás proč je najednou taková? Jako nadávat nám kvůli hloupostem že mi vypadne bota z botníku. Nebo taky, že táta pracuje doma a on vyrábí nože a ona mu vletí do dílny a ať toho okamžitě nechá protože to dělá kraval. Který ona ani nemůže slyšet. Jak má jinak asi vydělávat peníze. Mě je to hrozně líto že mi nadává a je na mě zlá! Jaký je váš názor? Měl někdo z vás něco podobného doma? Popřípadně jak to máme řešít?
Dobrý den. Ono je třeba se na to dívat vždy z obou stran. Ty máš třeba pocit, že jste na babičku hodní a ona na Vás protivná...A ona to může vidět jinak. Společné soužití není jednoduché nikde, všude je něco a záleží jen na lidech, jak spolu dokáží (či nedokáží) vycházet. Chce to toleranci a respekt ze všech stran a pokud to nedělá dobrotu, pak prostě samostatné bydlení...
Tady máš jasný důkaz toho, že dvě či tři generace pod jednou střechou je peklo. Nikdo nemá své soukromí. Ale ty to za rodiče nevyřešíš. Možná ani nevíš pravý důvod babiččiny nespokojenosti, to mohou znát jen rodiče. Zkus třeba z legrace bábi říci - víš babi, kdybych vyhrála pořádnej balík peněz, co bych udělala? Koupila našim malinkatej byteček kde by nás pořád někdo nebuzeroval a nebrblal nám. Jóoo, to by bylo žůžo.
Třeba bábi začn přemýšlet, ale moc naději si nedělej.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.