Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadí mi, že nejsme pořád spolu

Od: domcik odpovědí: 15 změna:

S přítelem sme skoro dva roky,máme se moc rádi poznám to když sem s nim je to krásný. jen mi vadí hrozne jedna vec.to že spolu nejsme pořád,ted vedelcže sem šla na zábavu v pátek ani mi nenapsal užij si to nebo neco takovýho,nebo jak se m se tam mela nic, od pátku mi nic nepřišlo,to me tak mrzí a vadí,že nenapíše,vím že totiž nesnáší psaní smsek,ale to s tím přece nemuže mít nic společnýho podle me. To pak přijde že mu to je uplne jedno jaký to bylo nebo jak se mám když se ani neozve,já se taky neozvala prootže mám pocit že ho obtežuju nebo večne totiž píšu první,tak čekám,ale asi se nedočkám,jedine až bude na počítači,tak me napíše snad..ale že by nemohl se přemoct a napsat mi smsku to me štve teda..už sem mu to i psala že mi to vadí když nejsme zrovna spolu at mi napíše aspon jednu smsku za tři dny.stejne nic. Kámošky mi na to řekli že je to divný že by se jim to taky nelíbilo že jim kluci píšou aspon na dobrou noc každý den když se nevidí.. kdyby se mi tam neco stalo,tak to ani neví,když se neobtežoval napsat..:( co byste delaly vy na mím míste? Taky by vám to určite vadilo:(

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jodo*
hodnocení

2x

Boha jeho, tvoje mega "problémy" na mou hlavu. Pravidlo číslo jedna: Nikdy se na nic neptat kamarádek. Kamarádky ti vždycky "poradí" jen to, co si myslí že chceš slyšet, nebo to, co se hodí jim. Když ti poradí, aby ses s ním rozešla, tak to uděláš? No to je tedy "vztah" za všechny prachy. Co je sakra nějaké tvé kamarádce do vašeho vztahu? Co si to proboha živého vymýšlíš za problémy? To je podle tebe počet sms měřítkem kvality vztahu? To mě hlava nebere. Nechápu, o co ti vlastně jde. Jestli ti vadí, že ti neposílá každý den sms, se starostlivými otázkami typu "jak se máš a cos dělala", tak mu prostě řekni, "proč mi nenapíšeš? Vadí mi, že mi málo píšeš." Hlavně mu prosím neříkej, "kamarádky říkaly, že je to divný". Po takovém výroku by v nejlepším případě obrátil oči v sloup a pokusil se na to zapomenout, v horším případě, by s tebou přestal počítat jako s partnerem do vztahu.

ladinpraha*
hodnocení

1x

S přítelem ... - kolik jich máš, že píšeš pokaždé něco jiného?

poradte.cz/...

hodnocení

1x

Někdo prostě píše nerad. A pokud se rozhodnete trávit čas jakkoli bez svého přítele (jdete se pobavit bez něj apod.) nevidím na tom nic zvláštního, že Vás nebombarduje zvědavými sms atd. Berte to tak, že respektuje, že máte právo na svůj život a nechce Vá dělat "stíhačku" na každém kroku. Psát druhému není povinnost a ještě to nemusí znamenat, že druhý nemá zájem...Prostě s Vámi raději ten čas tráví, než aby ho propsal. Tohle bych mu nezazlívala, ale každý na to můžeme mít jiný názor. Vynucovat si sms, nutit někoho do toho, aby je posílal, nebo mu to dokonce vyčítat..Proč? Vy máte svůj volný čas a život a druzí mají právo na totéž...Třeba nechce jen vyzvídat, či Vás zpovídat, abyste si nemyslela bůhví co...Co se na to dívat z této strany?

doplněno 19.05.13 12:34:

Není jeho povinnost dělat Vám chůvu. Jít na zábavu bylo Vaše rozhodnutí, jste dospělá a svéprávná...Váš vztah není není nijak pevný, jeho zájem opadl (což je zřejmé z jiného Vašeho vlákna). To jen Vy si to odmítáte připustit a očekáváte víc, než je asi ochoten dávat...On si k Vám dovolí jen tolik, kolik mu sama dovolíte a vztah máte takový, jaký si ho děláte...Buď se smiřte s tím, že se chová tak, jak se chová, nebo to změňte.

domcik
hodnocení

ale on ví že sem na to zvyklá a že mi to vadí,tak z jedné se snad nezblázní... ale nic jiného mi asi nezbyde no.. přece ale když ví že sem byla na zábave napíšu aspon jaké to bylo,nebo zda sem v pořádku dyt od pátku ani neví jestli sem došla vubec dom...včera sem čekala že napíše aspon když ve čtvrtek sme si psaly jestli dojede na rodinou oslavu aspon nachvilu když musel zas další den do práce jet, tak napsal že bude o tom přemýšlet jak se mu bude chtit,ale ani se neopovažoval napsat,že teda nedojede že je unavený čekala sem jak debil,jestli teda mám jit bez nej nebo ne...tohle chování me mrzí.docela

willianor*
ze jste zvykla vy neznamena ze on se podridi jak jste zde jiz napsala nerad pise smsky tak hold bude muset volat a nebo treba za nim jezdete casteji ale jak zde jiz padlo nejste uz mala holka budte rada ze neni stihacka a to ze vy jste vzdy psala prvni tak to je jasne jestli jste momentalne bez prace tak mate vic volneho casu nez pritel ktery pracuje jestli nenapsal jak jste dosla ze zabavy tak ja bych osobne napsala spis nez on ze jste dorazila domu a ze vam chybi a na takovouto smsku by vam jiste odepsal ale jestli je v praci a nebo po praci spi nebo vyrizuje tak se mu nedivte ze nenapise ja kdyz jsem byla nezamestnana tak jsem taky byla naprasky kdyz mi ( jiz byvaly) pritel nenapsal a tak jsem mu psala neustale ja a zhruba na deset mych smsek mi odepsal jednou ale on mel praci a pote kdyz jsem byla uz i ja zamestnana tak on zas vypisoval me jestli jsem v poradku ze jsem mu dlouho nenapsala ale to vse jen proto ze on mel i jine povinosti nz jn mne a ja pozdeji taky takze uz to bylo spis o tom ze jsme se o volnu sesli a neco podnikly. nechtejte aby byl vamy posedly a neustale se venoval jen vam jinak to nevydrzi ;)
pool*
byt tim klukem nenapisu vubec.. na zabavy nechodi zadani lide.. a pokud ano tak spolu.. takove Ty zenske, ktere flirtuji s kde Jun jsou vazne nemozne
martinaa*

To je zase blábol... proč by na zábavu nemohl jít zadaný člověk, proboha? Ono zadaný znamená sedět doma na řetězu, když ten druhý není doma, nebo když spolu nebydlí? Máte různé typy lidí. Ty, kteří chodí na zábavy flirtovat a pak také ty, co se chodí prostě bavit, tancovat a pokecat se známými.

Neumím si představit, že bych příteli zakazovala jít s partou na zábavu, když já jsem 150 km daleko v práci. A stejně tak mi on nezakazuje jít si zatancovat. Není můj majetek, abych rozhodovala, kdy, kam a s kým půjde ven. Spíš by se měl léčit ten, kdo nutí partnera být všude s ním a nikam ho s jinými přáteli nepustí.

doplněno 20.06.13 10:54:

Jinak samozřejmě, pokud jsem doma s partnerem, většinou chodíme spolu - výjimku tvoří třeba sraz absolventů gymnázia, který má přítel zítra a kde já nemám co dělat:) Ale když jsme přes týden každý jinde, nebo jeden z nás pracuje o víkendu, tak nechápu, proč by ten druhý měl sedět doma.

kopretina25*
hodnocení

1x

Ahoj,

proboha co tu řešíš. Můj přítel pracuje v zahraničí ( Írán), vidíme se jednou za tři měsíce, voláme si jednou týdně po skypu a sms tak jedna dvě za tu dobu a představ si, žijeme a je nám spolu moc hezky! Vztah se přeci neměří na počet sms nebo volání, ale to jak se k sobě oba lidé chovají a jak jim spolu je. Ve svém věku by si to už vědět měla. ZAMYSLI se nad tím, co zde řešíš. Nezlob se, ale život je trochu o něčem jiném než psaní sms.

willianor*
hodnocení

0x
mozna to bude znit spatne ale po dvou krasnych letech s nim ti vadi kdyz se ti tri dny neozve? vykasli se na to kdyz nenapise tak si asi dava takzvany oddech nebo kdyz je s tebou tak ti nic nevadi ze? takze to ma svuj duvod vubec se ti netrap kdyz mas chut mu napsat tak mu napis a bud odepise nebo ne ale urcite to neznamena ze by te nemel rad a nebo ze je to divne. jednoduse uz opadla ta zamilovanost ktera vas nutila ostatni neresit a vsimat si sebe navzajem ted uz je to pevny vztah a ted je na vas jestli ho udrzite a nebo ne. nestresuj se jestli te ma rad tak staci kdyz ti to da najevo jinak ale aby ti po dvou letech vztahu neustale vypisoval a delal si cas jen na tebe to by vas vztah spis potopilo jelikoz by se to prehlizeni ostatniho ukazalo a pokud ti to vadi natolik ze mas potrebu aby ti psal tak se pokus tu zamylovanost nejak ozivit necim cim ho jednoduse dostanes do kolen ;) a on se opet zblaznene zamiluje ;) preju hodne stesti
doplněno 19.05.13 12:12: kolik vam (tobe a jemu) je vlastne let jestli se mohu zeptat a co delate (skola,prace,..) a jak daleko od sebe bydlite a jak casto jste spolu
domcik
hodnocení

je mi 2 2 je mu 26 bydlim kousek od brna on zas v Kyjove , práci ted momentálne nemám, a on delá služby pro kyjov.. často práve ne.jen když je čas.. předtím to bylo skoro furt protože mu nevadilo zamnou dojíždet,ted koupil byt a tak moc nejezdí..spíš já sednu na vlak..ted sme se videli třeba jen jednou do mesíce..kvuli jeho práci a povinostem..a proto mi vadí že aspon nenapíše když nejsme spolu víte, a kor když sem byla na té zábave ani neví jestli sem vubec došla dom,když se neozval.já se ozývat první uřž nebudu

figurek*
hodnocení

0x

no tak pravda, teď napíšu něco, co byste ve 22 letech už mohla vědět.

Jsou chlapi, kteří zduše milují svoji motorku, svůj fotbalový klub, svoji sbírku známek, svoji partičku pivních kamarádů atd. Taková je jejich hlavní životní hodnota a životní jistota. Vypadá to, že na jednoho z nich jste narazila i vy.

Prostě se smiřte s tím, že v jeho životě nestojíte na prvním místě.

Druhá možnost, najděte si někoho jiného.

pool*
Ano, a to jsou ti nejhorsi muzi

lidus*
hodnocení

0x

Asi tomu nerozumím ale mám-li partnera jdu na zábavu s ním nebo když nemůže, sedím doma. Nechápu, že mladí utratí za SMS 2000, pokud je manžel na chalupě sám, večer zavolá on nebo já, minutový hovor jen jestli je vše v pořádku. Mladí zavolají, že dojeli v pořádku a třeba týden o nich nevím.

pool*
20.06.13 10:34
Spravne

iz*
hodnocení

0x

Domčíku, přečetla jste si svůj dotaz i své doplňující reakce?

Nebojí se Váš přítel např., že byste mu třeba odepsala?

S SMSkami to není vůbec jednoduché. Já napíšu tak 2 až 3 SMSky ročně, jenom v případě, že opravdu nemám jinou možnost kontaktu.

Zkuste se zamyslet nad tím, jak moc máte svého přítele ráda. (Opravdu Vám přijdé férové žádat po něm něco, o čem víte, že nemá rád?)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]