Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nepřišli mi složenky za daně z nemovitostí

Od: hejh odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dnes jsem si na internetu zjistil, že fin. úřady zasílají složenky za daně z nemovitostí až do poloviny května. Já očekávám zaplacení daně ze dvou nemovitostí (i ze dvou fin. úřádů), ale ani z jednoho mi nic nepřišlo. Co jsem mluvil s přáteli, tak už to všichni dostali a mají to i zaplacené.

Mám ještě čekat?

A měl bych ještě druhý dotaz - letos jsem koupil další nemovitost. Znamená to tedy, že za ní podám do konce ledna přiznání a budu platit za celý rok 2013?

Děkuji - ta první otázka docela hoří. díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já bych se pokusil spojit přímo s finančním úřadem. Kontakt najdete na internetu (například finance.cz/...), a oni vám jistě poradí, dotaz zodpoví (mailem, telefonem, osobně v informacích...)

hodnocení

0x
Taky jeste slozenku nemam..cast sousedu od nas ji ma z konce minuleho tydne a cast ji jeste nema.. Cas na zaplaceni je do konce kvetna..kdyz ma FU dost casu, tak ja taky ;)

pt®
hodnocení

0x

"hejh", pokud to nemáte na Finanční úřad daleko, skočte si osobně do jejich pokladny a zaplaťte na místě. Já už mám takto daně zaplacené snad od března. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]