Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem si na internetu zjistil, že fin. úřady zasílají složenky za daně z nemovitostí až do poloviny května. Já očekávám zaplacení daně ze dvou nemovitostí (i ze dvou fin. úřádů), ale ani z jednoho mi nic nepřišlo. Co jsem mluvil s přáteli, tak už to všichni dostali a mají to i zaplacené.
Mám ještě čekat?
A měl bych ještě druhý dotaz - letos jsem koupil další nemovitost. Znamená to tedy, že za ní podám do konce ledna přiznání a budu platit za celý rok 2013?
Děkuji - ta první otázka docela hoří. díky
Já bych se pokusil spojit přímo s finančním úřadem. Kontakt najdete na internetu (například finance.cz/...), a oni vám jistě poradí, dotaz zodpoví (mailem, telefonem, osobně v informacích...)
"hejh", pokud to nemáte na Finanční úřad daleko, skočte si osobně do jejich pokladny a zaplaťte na místě. Já už mám takto daně zaplacené snad od března. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.