Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji nějaký zdravý pohled na věc. Nevím jak to mám chápat a jak se zachovat. Pět měsíců jsem ve vztahu s holkou (oba jsme +20), se kterou jsem si rozuměl, smál se, mnohokrát jsme s ní byl na večeři, výletech, vycházkách, a plno jiných věcí jsme děli, co do vztahu patří . Napsali jsme si snad 10000 sms i více, takoví šílenci jsme byli, v sms a bylo tam srdce. Velice se o mě zajímala...
Poslední měsíc, to zacalo nějak skřípat, začala se vymlouvat, že nemá čas a vždycky si něco našla, že musí být doma, že se musí učit, aj, Ze zpráv se taky jakoby něco vytratilo. Co dál? Proč se tak chová?
Napadá mě tohle:
1. Má zkouškové, nemá čas, ale když někoho milujete chcete být s ním a chvili si na nej udelate cas, pokud jej máte rádi.
2. Našla si někoho jiného
3. Nebo nevím, co proto se ptám.
Děkuju vám za odpovědi.
Když řekne holka "nemám čas" => znamená to "nemám čas na tebe", resp. "nemám zájem", "dej mi pokoj".
Asi už je otrávená a možná si začala uvědomovat, že vztah nikam nevede a nic jí nepřináší. Dala přednost škole, kterou možná kvůli psaní nesmyslného počtu SMS zanedbávala. Takže asi nejlepší bude ji teď nechat dělat tu školu. Pokud potom bude chtít, zase se nějakým způsobem dát dokupy. Když nebude chtít, nebude "mít čas" ani po zkouškovém.
3. může jí ve vztahu něco vadit. Má Vás ale ráda, proto se (zatím) jen vymlouvá. Kdyby ztratila zájem úplně, pravděpodobně by Vám to sdělila přímo.
Podle mne půjde spíše o variantu 3, možná i o variantu 1 nebo 2.
Je sice pravda, že si lze najít trochu času i ve zkouškovém období, ale jestli je slečna (trochu) trémistka, může se snažit naučit co nejvíce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.