Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Jak obnovit spánek se kterým jsem dříve neměl problém. Dříve jsem usnul a spal celou noc až do doby kdy mne ráno v 5hod probudil budík s telefonu.V noci se budím mám narušený spánek. Je mi 58let jsem svářeč. Děkuji.
Tyhlety problémy mám také a bylo dost dotazů na totéž. Můj jediný závěr je takový, že s tím nikdo nic neudělá. Je nejdůležitější se tím nestresovat. Jinak to dopadne tak, že půjdete do postele ve stresu z toho, že se to (krucifix, zase) stane. A budete mít problémy s usínáním a budete se večera bát. Jakmile jsem se donutila pojat to tak, že nespím, no a co, přestalo to být tak strašně nepříjemné. Časem jsem se naučila přimět se k tomu, abych na nic konkrétního nemyslela, neřešila nějakou konkrétní, ale reálnou blbost v svém životě. Tak čas od času přestavuji v hlavě byt. Chybí mi 20cm na to, abych dostala do koupelny a wc bidet a sprchový kout. :D Naučte se probouzení a špatné usínání tak neprožívat. Bude to častěji, než v co doufáte. Nemá to totiž řešení, akorát jste naštvanější.
Někdo věkem potřebuje méně spánku. Záleží, zda Vám spánek stačí a jste ráno odpočatý. Pokud Vám spánek chybí, pokuste se jít do postele dřív a číst si nějakou legrační knížku, nebo si prohlížet časopis, abyste jen zhasl lampičku a spal, když na Vás spánek přijde. Ostatní rady už napsali ostatní. - pt
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.