Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo všechno má modré majáčky

Od: daniell* odpovědí: 4 změna:

Dnes brzo ráno (kolem 3 hodiny) mě probudil poměrně velký hluk na ulici , podíval sem se na ulici a vyděl sem tam že tam bliká modré světlo z počátku jsem myslel že to je sanitka ale když jsem se pořádně podíval tak to byli modré dodávky s bílými pruhem na boku , nějakým napísem na kapotě a logo na dveřích řidiče a spolujezdce. Měli ten velký modrý maják tu modrou led "rampu" jako policie. pak tam stála ještě jedna motorka stejně barevně zpracovaná. Ti lidi měli oblek podobný hasičům byl černý a měl bílé pruhy na rukávě a na trupu na zádech měli nějaký nápis byl dlouhý ale nešel přečíst byl malý. Pořád my vrtá hlavou kdo to byl.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

pravděpodobně plynařská pohotovost

hodnocení

1x

Je to jasně stanovené ale žel nepamatuji ani nepotřebuji vědět přesně.Ale patří k tomu IZS-záchranná služba (sanitky),hasičské sbory, PČR tyhle bez debat a dále tuším Báňská služba ,Voj.Policie ,Celní služba a snad i Měštáci (městská policie)Víc jich asi není.

doplněno 17.05.13 17:27:

Tak konec beru zpět. Zde je odkaz na danou problematiku a je jich více!

autoweb.cz/...

buss
17.05.13 10:51
hodnocení

0x

Viz § 41

buss: Čeho §41?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]