Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymahání bankovní poplatků

Od: jonky26® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám od banky hypotéku a přihlásil jsem se na servru poplatkyzpet.cz na vymáhání poplatku u banky z uverového učtu, které si prý udajně nepravem vybírají. Této společnosti jsem dal plnou moc, k zastupován,í při jednání z bankou a nyní jsem ve stádiu, kdy se tato společnost, chtěla z bankou mimosoudně domluvit, nacož banka nereagovala a proto mě informovali, že mám zaplatii 400 kč na soud a celá věc půjde k soudu. Jsem odhodlán do toho jít, protože mě vadí jak nás banky ožebračují ale mám strach jestli se nebude potom banka mě nějak mstít, nebo když bych někdy třeba v budocnu, chtěl s ostatníma bankama jednat o refinancování, popřipadě jednal o nové úrokové sazbě, tak aby se to mezi bankama nerozkřiklo, že jsem se svojí stávající bankou soudil a nemstili se mě na úrocích nebo podobně. Rád bych na to znal váš názor, jestli k tomu, nebo něčemu podobnému, může dojit, nebo se bojim zbytečně? Předem děkuji za vaše názory, rady apod. Budu rád když se ozve i někdo kdo do toho jde taky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli k necemu takovemu muze dojit?

Jiste.

Jestli skutecne dojde?

To vi jen banka.

To vas nenadlo uz pred tim?

p.s. Banka od vas vybira nejaky poplatek, se kterym ste nesouhlasil a ktery ste se nezavazal svym podpisem na smlouve hradit?

hodnocení

0x

Zkus zauvažovat, jak bys reagoval ty, kdyby to bylo obráceně:)

hodnocení

0x

O tom to vše je o strachu českého národa si říct o svá práva.tu je zakopany pes a naše demokraie v nedohlednu.Myslím,že hodně lidi v téhle zemi strčí hlavu do písku ze strachu,např.ze ztráty zaměstnání.A nejen to.Demokraciie v téhle zemi je ještě hodně daleko.

Nicméně pokud banka je korektní a je si vědoma ,že poplatky opravdu vybírá neprávem a je si vědoma že klient nezná své práva,pak ji stačí hrát mrtvého brouka a nechat klienty se poprat z myšlenkou že by lidé šli do soudního sporu.To vyvolá samozřejmě strach.

Ano nakonec když k tomu dojde tak věřím,že mnoho lidí nakonec couvne a mávne nad nějakyma poplatkama.Bohužel,aby ale docházelo ke změnám k lepšímu,jsou zapotřebí i oběti a dám najevo bance,že jdu soudního sporu a domahat se svych peněz a práv.Stud bance pokud je si toho vědoma.Je zapotřebí jíd do sporu z bankou a to za každou cenu.

Jen tak dojde v naší zemi ke zlepšení co se týká poplatku.Hodně bank už popltaky zrušila,takže na tom něco bude.

I já se přidal sem se k výzvě a jdu do soudního sporu...;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]