Nejste přihlášen/a.
Líbí se mi Plitvická jezera a tak si chcem s kamarádkou koupit jednodenní zájezd. Problém je, že nemůžu ale vůbec najít jaké tam bude přibližně počasí. Konkrétně tam přijedem 1.6 a večer zase zpět do ČR. Nevíte kde hledat?.. Ještě se chci zeptat, zda tam někdo byl a jestli je to opravdu tak krásné jako na fotkách.
Děkuju moc.
Předpověď na 14 dní je loterie, může být od hnusu po supr počasí... Jeďte samy (sami?) bez cestovky a počkejte si na počasí až bude hezky... Jet jen kvůli Plitvicům na den mi přijde jako výstřelek milionáře, určitě je lepší mít i další program a jet na víc dní.
Vezmi kámošku a ještě další dva lidi - a rozumně velké auto. Na ´Plitvičkách´ budete za cca 8 hodin (z Česka) a stačí vám předpověď na 24 hodin (ta je poměrně přesná).
A když si vezmeš(te) ještě den dovolené, vykoupete se i v moři - a bez stresu.
doplněno 16.05.13 14:52:Aha, ty vlastně propaguješ ten zájezd...
Hmmm - je to nesmysl, na takový ´zájezd´ by jel jen člověk, který nemyslí...
doplněno 16.05.13 15:23:Promiň - ..."asi nemyslí dalších 25 lidí"...
ROFL...
Je to opravdu tak hezké jako na fotografiích. Ale i plné sezóně je tam dost zima - fouká od vší té vody. Doporučuji vzít si s sebou i teplé oblečení - mikina, bunda proti děšti, kvalitní pevná obuv.
wlado. Tak to my asi máme pokaždé, když tam jsme štěstí na krásné teplé počasí. Dokonce vzhledem k tomu, že máme na Plitvách známé, tak máme tu možnost se tam i koupat .
Připojuji se ke všem, že to je nádhera...nezapomenutelný zážitek. Jet tam tedy jen na jeden den, bude záhul, ale i tak je to krásné. My tam zažili hodně velké vedro. Ale začátkem června bych asi vzala lehkou mikinu a hlavně dobré boty, někde jsou krkolomné cestičky.
Děkuju moc, příjezd je ráno a odjezd večer. A myslíte, že se to stihne za jeden den všechno projít?...Někdo mi tu psal, že je to blbost ale dovolenou si vzít nemůžu, takže mi to vyhovuje Taky semi hlavně jedná, jestli tam ještě toho prvního nebude nějak chladno...
Díky moc
Můžete nám prosím vysvětlit,co si představujete pod pojmem "chladno?":DTo je idividuální záležitost,pro někoho je chladno -5,pro dalšího 1,pro třetího 10st.,a pro čtvrtého řekněme i těch 18st.:DMy sami nevíme jaké bude počasí u nás za týden,a Vy se nás ptáte jaké bude počasí 1.6.v Chorvatsku...Co já vím,tak tam lidé začínají jezdit na dovolenou od května,tak by jste obavy před zmrznutím mít neměla:DKaždopádně vzít bágl,a do něj,tílko-tričko,kraťasy,nebo šaty,ale také i tepláky-či šusťáky,teplou mikinu,případně pláštěnku i deštník..Stačí?:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.