Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plitvická jezera

Od: ladiies odpovědí: 12 změna:

Líbí se mi Plitvická jezera a tak si chcem s kamarádkou koupit jednodenní zájezd. Problém je, že nemůžu ale vůbec najít jaké tam bude přibližně počasí. Konkrétně tam přijedem 1.6 a večer zase zpět do ČR. Nevíte kde hledat?.. Ještě se chci zeptat, zda tam někdo byl a jestli je to opravdu tak krásné jako na fotkách.

Děkuju moc.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do 1.6. jsou ještě 2 týdny to je jako veštění z křiťálové koule to umí jenom paní Zárybnická*frajer*

Na přelomu května a června Vám klidně může celý den propršet.

cestovatel*
hodnocení

0x

Předpověď na 14 dní je loterie, může být od hnusu po supr počasí... Jeďte samy (sami?) bez cestovky a počkejte si na počasí až bude hezky... Jet jen kvůli Plitvicům na den mi přijde jako výstřelek milionáře, určitě je lepší mít i další program a jet na víc dní.

ladiiies
hodnocení

Nemůžu si vzít v práci dovolenou, tak se mi tenhle víkendovej zájez hodí.:)

mowla*

Vezmi kámošku a ještě další dva lidi - a rozumně velké auto. Na ´Plitvičkách´ budete za cca 8 hodin (z Česka) a stačí vám předpověď na 24 hodin (ta je poměrně přesná).

A když si vezmeš(te) ještě den dovolené, vykoupete se i v moři - a bez stresu.

doplněno 16.05.13 14:52:

Aha, ty vlastně propaguješ ten zájezd...

Hmmm - je to nesmysl, na takový ´zájezd´ by jel jen člověk, který nemyslí...

doplněno 16.05.13 15:23:

Promiň - ..."asi nemyslí dalších 25 lidí"...

ROFL...

ladiies
hodnocení

Nepropaguju, napadlo nás to obě. Je to takový eurovíkend a asi nemyslí dalších 25 lidí, co si tu koupilo.

Ale tak děkuju.:)

hodnocení

0x
Ano,je to nádhera,jeste hezci nez na fotkach:)Jake bude pocasi to vi jen Pán Bůh:-DOvsem,uvedomte si,ze "prochazka"po Plitvicich trva cca 9.hodin!Namasirujte si nohy,budete utahane jako kotata!

wlado*
hodnocení

0x

Je to opravdu tak hezké jako na fotografiích. Ale i plné sezóně je tam dost zima - fouká od vší té vody. Doporučuji vzít si s sebou i teplé oblečení - mikina, bunda proti děšti, kvalitní pevná obuv.

sebod*

wlado. Tak to my asi máme pokaždé, když tam jsme štěstí na krásné teplé počasí. Dokonce vzhledem k tomu, že máme na Plitvách známé, tak máme tu možnost se tam i koupat .

Připojuji se ke všem, že to je nádhera...nezapomenutelný zážitek. Jet tam tedy jen na jeden den, bude záhul, ale i tak je to krásné. My tam zažili hodně velké vedro. Ale začátkem června bych asi vzala lehkou mikinu a hlavně dobré boty, někde jsou krkolomné cestičky.

ladiiies

Děkuju moc, příjezd je ráno a odjezd večer. A myslíte, že se to stihne za jeden den všechno projít?...Někdo mi tu psal, že je to blbost ale dovolenou si vzít nemůžu, takže mi to vyhovuje:) Taky semi hlavně jedná, jestli tam ještě toho prvního nebude nějak chladno...

Díky moc :)

Můžete nám prosím vysvětlit,co si představujete pod pojmem "chladno?":DTo je idividuální záležitost,pro někoho je chladno -5,pro dalšího 1,pro třetího 10st.,a pro čtvrtého řekněme i těch 18st.:DMy sami nevíme jaké bude počasí u nás za týden,a Vy se nás ptáte jaké bude počasí 1.6.v Chorvatsku...Co já vím,tak tam lidé začínají jezdit na dovolenou od května,tak by jste obavy před zmrznutím mít neměla:DKaždopádně vzít bágl,a do něj,tílko-tričko,kraťasy,nebo šaty,ale také i tepláky-či šusťáky,teplou mikinu,případně pláštěnku i deštník..Stačí?:D*uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]