Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí mu jen sex?

Od: klaraa odpovědí: 5 změna:

Ahoj s přítelem sme spolu rok a půl přesneji 15 června to bude rok a půl ,bohužel to není nejspíš asi jako dřív,že mi psal smsky, a chova se proste jinak než ted,pokaždé mi psal miluju te chybíš mi skoro každý den,ted už ani moc ne se mi zdá,alw i přesto semnou chce bydlet mám se k nemu stehovat...myslíte že to muže být i kvuli tomu že je podráždení a večne bez nálady že sme spolui ješte nespaly? on ví že k omu brzy dojde budeme spolu ve svojem a hlavne v soukromí,a já mu už řekla že bych chtela. zkrátka me mrzí že třeba jeden den se mi už ani neozve na mobil,což taky psal že ho to nebaví že má mobil jen na práci že už není ten kluk co furt píše svý holce každej den já ho možná i chápu,je mu 26 me 22 ,ale i tak si na to zvyknout že už mi nepíše me moc mrzí..když nejsme spolu,máme to od seb e totiž dost daleko. muže to být tím že mu to už fakt moc chybí? nebo to bývá jen na začátku tak krásný nejakej mesíc a každej kluk když má holku jisstou už se nejak moc nesnaží? je to muj prvni vztah,tak nevim jestli to je tak všude...dekuji za rady Klárka.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

purple*
hodnocení

1x

Myslím, že sex už by to opravdu chtělo, pokud teda nejste zastánci až po svatbě nebo něco tak...za rok a půl už by měl mít vztah nějaký posuny, což pokud spolu ještě nespíte a navíc se moc nevídáte, asi moc nemá. Myslím, že neni dobrý, aby po takový době byl vztah více méně na stejné úrovni, jako zpočátku.

bonie*
hodnocení

1x

univerzální odpověd, zda je to tak všude neexistuje, každý vztah má své. Po nějaké době prvotní zamilovanost vyprchá, ta doba i odpovídá.

v nadpisu máte - stojí mu to za to?

já se zeptám: stojí vám to za to?

Ano?

nezabírejte se tím, jak to chodí jinde :) Věřte sobě, jemu, svému srdci, věřte ve vás.

doplněno 16.05.13 12:47:

O: ... stojím mu za to..

a já se ptám - stojí vám za to?

hodnocení

0x

Ahoj. Klárko, do každého vztahu se časem vloudí stereotyp. Zamilované sms časem mohou přestat bavit, když odezní prvotní poblouznění. Ale neměl by odeznít zájem o druhého, starost, touha...Na každém vztahu se musí pracovat a každý vztah se musí vyvíjet. Mýlíte se, on Vás nemá jistou a pokud přestává usilovat o Vaši přízeň, opadává zájem z jeho strany, pak je něco špatně. Vztah může "vyšumět" do ztracena. Pokud to k sobě máte daleko, tím spíš byste měli toužit po blízkosti a kontaktu, měli byste se na sebe těšit. V každém vztahu je důležitý i ten fyzický kontakt, bez toho je vztah vždy neúplný, ale rozhodující je, jak si rozumíte celkově. Možná má přítel pocit, že Váš vztah "usnul" na mrtvém bodě a nikam dál nevede. Pokud chcete vztah udržet, pak spolu komunikujte _ o svých představách, plánech, prioritách...Než začnete dělat jakákoli závažná rozhodnutí, je třeba si vyjasnit, co od vztahu vlastně očekáváte a co oba vlastně chcete.

klaraa
hodnocení

děkuji , práve že já jsem furt na tom stejne že ho snad miluju ješte více,jen mám pocit že on už to tak nemá a práve proto me to mrzí.. když sme spolu je to fajn,asi nad tím moc přemýšlím když nejsme,tak práve moc me nepíše jako dříve...já bych mu naopak psala pořád,ale nedelám to, a práve ptot o se trápím asi že o me nemá už takvý zájem jak ý měl před rokem.

vlasatec*
hodnocení

0x
Toto já nějak nechápu, když mi je někdo takto blízký tak vím uplně všechno o jeho plánech pocitech stejně jako ona o mých. Pokud se na pocity svého přítele musíte ptát v poradně tak něco není v pořádku. Každý jsme ale jiný a toto je jen můj pohled. Radím buďto otevřený rozhovor nebo oživení vztahu z Vaší strany, udělejte mu krásný den ukončený tím co už podle všeho víte, že by si moc přál. Musíte to tak ale cítit i vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]