Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě jeslti mohu stronovat objednávku z internetehového obchodu, způsob dodání jsem dal dobírkou, ale zboží mi ještě nepřišlo a já bud udelší dobu mimo ČR, takže nebudu moci balík vyzvednout, Zajímalo by mě tedy jestli stačí prodejci napsat, že ruším svojí objednívku.
Nejlépe okamžitě volat na zákaznické centrum, zodpovědnou osobu, konkrétního přiděleného vyřizovatele a podobně, a to z toho čísla, které jste uváděl jako kontaktní. Po telefonické dohodě potvrdit odesláním e-mailu s opětovným popisem všeho od začátku do konce, a to ze schránky, která při objednávce také byla uvedena jako kontaktní.
Odpověď na tuto otázku byste měl najít ve VOP e-shopu. Často se při nevyzvednuté zásilce hradí e-shopu náklady (balné plus poštovné). Ale já bych jim zavolala a dohodla se s nimi.
doplněno 08.07.13 23:35:Z dotazu ani z další Vaší reakce nevyplývalo, že jste objednávku stornoval včas.
Pokud jste stihl stornovat včas, neměl by Vám e-shop zásilku odeslat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.