Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Storno objednávky na internetu

Od: zloun odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

zajímalo by mě jeslti mohu stronovat objednávku z internetehového obchodu, způsob dodání jsem dal dobírkou, ale zboží mi ještě nepřišlo a já bud udelší dobu mimo ČR, takže nebudu moci balík vyzvednout, Zajímalo by mě tedy jestli stačí prodejci napsat, že ruším svojí objednívku.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Nejlépe okamžitě volat na zákaznické centrum, zodpovědnou osobu, konkrétního přiděleného vyřizovatele a podobně, a to z toho čísla, které jste uváděl jako kontaktní. Po telefonické dohodě potvrdit odesláním e-mailu s opětovným popisem všeho od začátku do konce, a to ze schránky, která při objednávce také byla uvedena jako kontaktní.

zloun
hodnocení

Dobrá a hrozí mi nějaký postih v případě, že by mi tu zásilku poslali a já si jí nevyzvedl?

iz*

Odpověď na tuto otázku byste měl najít ve VOP e-shopu. Často se při nevyzvednuté zásilce hradí e-shopu náklady (balné plus poštovné). Ale já bych jim zavolala a dohodla se s nimi.

doplněno 08.07.13 23:35:

Z dotazu ani z další Vaší reakce nevyplývalo, že jste objednávku stornoval včas.

Pokud jste stihl stornovat včas, neměl by Vám e-shop zásilku odeslat.

zloun
hodnocení

No to já vím, ale já jsem nabídku stornoval ještě předtím než mi jí poslali.

humbucker*

Ahoj. Tak jsi to už vyřešil. Taky jsem něco objednával a v zápětí to rušil, a na kontaktu mi operátorka řekla, že to(objednávku) už předala dál a že to jenom nemáme od PPLáka přebírat. Bylo to dostačující.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]